Menajeri Hadise ile yanak yanağa poz verdi, Bülent Ersoy küplere bindi Sizleri ilk ve son kez uyarıyorum!

Yıllardır Bülent Ersoy’un menajerliğini yapan Haluk Şentürk, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yayınladığı yeni fotoğraf ile Ersoy’un radarına girdi. Hadise ile fotoğrafını paylaşan menajerine sosyal medya üzerinden ayar veren Bülent Ersoy tepkisini, yazdığı uzun bir yorum ile gösterdi.
Menajeri Hadise ile yanak yanağa poz verdi, Bülent Ersoy küplere bindi Sizleri ilk ve son kez uyarıyorum!

Türk müziğinin efsane seslerinden olan ve yıllar geçse de popülerliğinden bir şey kaybetmeyen “Diva” lakaplı Bülent Ersoy, Instagram hesabından ünlü şarkıcı Hadise ile samimi bir fotoğrafını paylaşan menajeri Haluk Şentürk’e ateş püskürdü. Şentürk’ün paylaşımının altına uzunca bir yorum bırakan Bülent Ersoy’a, taze gelin Hadise’den yanıt gecikmedi.

HADİSE İLE YANAK YANAĞA!

Yıllardır sektörde olan ve Diva Bülent Ersoy’un menajeri olması ile ünlenen Haluk Şentürk, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Ünlü isimler ile yakınlığı bilinen Şentürk, güzel şarkıcı Hadise ile yanak yanağa çekilmiş olan bir fotoğrafını post olarak paylaşarak takipçilerinin beğenilerine sundu. Şentürk’ün paylaşımı, dakikalar içerisinde binler yorum ve beğeni aldı.

BÜLENT ERSOY’DAN YORUM GECİKMEDİ!

Menajeri Hadise ile yanak yanağa poz verdi, Bülent Ersoy küplere bindi Sizleri ilk ve son kez uyarıyorum!

Haluk Şentürk’ün Hadise ile olan fotoğraf paylaşımına yorum yapan isimlerden birisi de Bülent Ersoy oldu. Yıllardır menajerliğini yapan Haluk Şentürk’ün Hadise ile samimi pozlar vermesine katlanamayan Bülent Ersoy, tepkisini fotoğrafın altına yaptığı yorum ile gösterdi. Ersoy, yorumunda şu ifadelere yer verdi: “Bana inat için mi koydunuz o resmi? Bu Hadise Hanım da aslında iyi bir kızdır ve gerçekten çok da sevdiğim bir çocuktur. Ama bu kadar sana yaklaşmasından sonra kendisine olan iyi niyetli yaklaşımlarım ve fikirlerim, her an değişebilir ve kendisini düşmanım ilan edebilirim. Bundan sonra ki görüşmelerinizde aranızda en bir buçuk metre mesafe ilen oturmanızı ve birbirinize hiç dokunmamanızı, ikinizin de sağlık ve selameti adına bilgilerinize sunuyorum. Sizleri ilk ve son kez uyarıyorum.”

HADİSE’DEN YANIT GECİKMEDİ!

Bülent Ersoy’un yorumuna kalp emojisi ile yanıt veren Hadise, şu ifadeleri kullandı: “Sizin düşmanlığınız bile ödüldür Divam. Mesaj alınmıştır. Bundan sonra ki görüşmemizde sizin de olmanızı çok isterim.”