Merve Boluğur’un evlilik iddiası kafa karıştırdı: Ünlü oyuncu Evet yazılı paylaşımla gündemde!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan eski oyuncu Merve Boluğur’un evlendiği iddiaları sosyal medyayı sarstı. Aranjör Mert Aydın ile yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncunun son paylaşımı kafalarda soru işareti yarattı. İşte Merve Boluğur’un çok konuşulan paylaşımı…
Merve Boluğur’un evlilik iddiası kafa karıştırdı: Ünlü oyuncu Evet yazılı paylaşımla gündemde!

Bir süredir ekranlarda görülmeyen Merve Boluğur, özel hayatı ve müzik kariyeri ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Geçmişte pek çok dizide rol almasına rağmen artık dizi veya filmlerde rol almayacağını açıklayan Merve Boluğur, son dönemde şarkı çıkarmasıyla dikkat çekmişti. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Merve Boluğur’un son paylaşımını görenler gözlerine inanamadı. Eski oyuncunun yeni aşkı Mert Aydın ile evleneceği iddiaları hem magazin basınında hem de sosyal medyada çok konuşuldu.

Merve Boluğur’dan Evet Paylaşımı

Aranjör Mert Aydın ile doludizgin aşk yaşayan Merve Boluğur, son paylaşımı ile hayranlarının kafasını karıştırdı. Sevgilisi ile tatilden bir fotoğraf paylaşımı yapan güzel oyuncu, “Evet” notunu kullanınca tüm dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ve cesur paylaşımları ile adından sık sık söz ettiren Merve Boluğur’un bu paylaşımını görenler gözlerine inanamadı. Merve Boluğur’un Evet notuyla evlilik teklifine evet dediği söylentisi kısa sürede “Merve Boluğur evleniyor” iddialarını gündeme getirdi.

Merve Boluğur’dan Kocam Notu

Merve Boluğur’un evlilik iddiası kafa karıştırdı: Ünlü oyuncu Evet yazılı paylaşımla gündemde!

Kısa süre önce gönlünü aranjör Mert Aydın’a kaptıran Merve Boluğur, doludizgin bir aşka yelken açtı. Birliktelikleri tam gaz devam eden çift, bir süredir Bodrum’da tatil yapıyor. Güzel oyuncu Merve Boluğur, Bodrum tatilinden dikkat çeken paylaşımlarda bulunurken takipçilerini şaşırtan notlarla gündeme geliyor.

İlişkilerini sosyal medyaya taşıyarak resmiyet kazandıran Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti, sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgisi ile karşılaştı. Sık sık aşk pozları ile adından söz ettiren ünlü çift, Evet notlu paylaşımı ile gündeme gelince bu sefer “Merve Boluğur evleniyor” iddiaları gündem oldu. Öte yandan güzel oyuncu başka bir paylaşımında sevgilisi Mert Aydın’ın kendisini öperken pozuna yer verdi. Bu kareyi de “Kocam!” notu ile paylaşan Merve Boluğur’un yakında evleneceği iddiaları güçlendi.