Müge Anlı'nın hayranları sabırsız! Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonu merak konusu oldu. Hem Müge Anlı’yı hem de programı özleyen izleyiciler, yeni sezonun ne zaman başlayacağını sorgulamaya devam ediyorlar. İşte sevilen programın yeni sezonuna ilişkin ayrıntılar…
Müge Anlı'nın hayranları sabırsız! Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

Son dönemlerde iyiden iyiye popülerleşen dijital platformlar ana akım medyada yayınlanan programların izlenme oranlarının epey düşmesine sebep oldu. RTÜK engellerinden, aynı konulu programlardan ve hep aynı yüzleri görmekten sıkılan izleyiciler, çok daha özgür oldukları ve özgün içeriklere ulaşabildikleri dijital platformlara yönelmeye başladılar.

Dizi, program veya diğer içerikler fark etmeksizin son zamanlarda düşen izlenme oranları, yıllardır kanallarda olan sevilen programların dahi ekran maceralarının sonlanmasına sebep oldu. Reyting savaşlarını kaybeden programlar ekranlara bir bir veda ederlerken, yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, durumun tam aksine izlenme oranlarını arttırdı.

2008 yılının ağustos ayından bu yana ATV ekranları aracılığı ile izleyenlerin evlerine konuk olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, gerçek olayları işleyişi, fail- i meçhul olayların aydınlatılması konusunda yürüttüğü ciddi çalışmalar ve Müge Anlı’nın eşsiz sunumu ile gündüz kuşağı programlarının en sevileni olmayı başardı.

Marmara Üniversitesi’nin iletişim fakültesinden mezun olan ve kariyerine magazin bölümünde başlayan Müge Anlı, yıllar boyunca magazin programları sundu. Özellikle Şenay Düdek ile birlikte yer aldığı “Dobra Dobra” isimli program ile hafızalara kazınan Müge Anlı, tam 14 yıldır yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile kariyerinde bambaşka bir kapıyı araladı ve “araştırmacı- gazeteci” olarak anılmaya başlandı.

Şu sıralar tatilde olan programın ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Programı ve henüz evlenen Müge Anlı’yı özleyenler, yeni sezon tarihini araştırıyorlar.

EN ÇOK SORGULANAN KONU OLDU!

Müge Anlı'nın hayranları sabırsız! Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

Son dönemlerde arama motorlarında en çok sorgulanan konu başlıklarından birisi Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ilgili oldu.

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

EYLÜL AYININ İLK HAFTASI!

Yapılan tahminlere göre programın eylül ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor.