Murat Dalkılıç'tan beklenmeyen hamle! Yıllar sonra eski eşi oyuncu Merve Boluğur ile ilgili bir paylaşım yaptı, herkese cevabını verdi!

Merve Boluğur- Murat Dalkılıç çifti, boşanmalarının üzerinden seneler geçmiş olmasına rağmen beraber anılıyor. Boluğur’un Dalkılıç’tan sonra psikolojik bunalımda olduğu iddialarının ortaya çıkması, Dalkılıç’ın eski eşini savunmasını sağladı. İşte ayrıntılar…
Murat Dalkılıç'tan beklenmeyen hamle! Yıllar sonra eski eşi oyuncu Merve Boluğur ile ilgili bir paylaşım yaptı, herkese cevabını verdi!

Bir süre beraberlik yaşayan ve mutlu giden beraberliklerini nikah masasına taşıma kararı alarak hayranlarını ve ailelerini sevindiren şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur, 2015 yılında görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirmişti. Evliliklerinin henüz başlarında iken sosyal medya hesaplarından yayınladıkları görüntüleri ile adeta düşman çatlatan ve “her şey yolunda” mesaj veren ünlü çift, tam iki yıl sonra herkesi şaşkına çeviren bir haber ile gündeme geldi.

2015 yılında başlamış olan evliliklerini 2017 yılında sessiz sedasız, tek celsede bitiren Merve Boluğur- Murat Dalkılıç çifti, boşanmalarının üzerinden 5 yıl geçmiş olmasına rağmen beraber anılmaya devam ediliyorlar.

Merve Boluğur’un boşanmanın hemen ardından setlere veda etmesi, bazı ticari yatırımlar yapıp başarısız olması ve sosyal medya hesaplarından pek çok kişinin anlam veremediği paylaşımlarda bulunması, Boluğur’un boşanmayı kaldıramadığı ve psikolojisinin bozulduğu yönünde iddiaların ortaya atılmasına sebep oldu. Özellikle sosyal medya kullanıcılarının “Murat’tan sonra delirdi” temalı yorumlarda bulunmaları, dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından yayınladığı bir video ile eski eşinin ismini kullanmadan bir açıklamada bulunan ve “aslında flörtöz biriyim” diyerek herhangi bir aşk acısının olmadığına dikkat çeken Merve Boluğur, tüm açıklamalarına rağmen aşk acısı çeken taraf olarak gündeme gelmeye devam etti. Konuya ilişkin ilk kez bir açıklama yapma gereğinde bulunan Dalkılıç, Instagram hesabından bir gönderi paylaştı.

MURAT DALKILIÇ’TAN ESKİ EŞİNİ SAVUNAN PAYLAŞIM!

Murat Dalkılıç'tan beklenmeyen hamle! Yıllar sonra eski eşi oyuncu Merve Boluğur ile ilgili bir paylaşım yaptı, herkese cevabını verdi!

5 yıl önce boşandığı eski eşi Merve Boluğur’a ilişkin bu zamana kadar herhangi bir paylaşımda bulunmayan Dalkılıç, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. Eski eşinin üzerine kendisi ile ilgili çok gidildiğini ve bunun en başlarda şaka olduğunu düşündüğünü ifade eden Dalkılıç, “Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı” diyerek eski eşini savundu.

“SİZİN PAYLAŞIMLARINIZ BU HALE GETİRİYOR!”

Eski eşinin “Murat’tan sonra delirdi” yorumlarına maruz kalmasına sinirlenen Dalkılıç, “sizin bu paylaşımlarınız insanı bu hale getirebilir, farkında değil misiniz?” çıkışında bulundu.

“BIRAKIN İNSANLAR İSTEDİKLERİ GİBİ YAŞASINLAR!”

Dalkılıç, eski eşine yapılan eleştirileri kastederek “bırakın insanlar istedikleri gibi yaşasınlar” dedi.