Son Dakika! Arda Kural darp olayı yüzünden gözaltına alındı!

Son dönemde adından sık sık söz ettiren eski oyuncu Arda Kural’ın gözaltına alındığı bilgisi sosyal medyayı adeta karıştırdı. Arda Kural, bir mekanın güvenlik görevlisini darp ettikten sonra olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. İşte detaylar…
Son Dakika! Arda Kural darp olayı yüzünden gözaltına alındı!

2000’li yılların en sevilen genç erkek oyuncuları arasında yer alan Arda Kural, zor zamanları geride bıraktı. Oyunculuk kariyeri döneminde “Yerli Di Caprio” olarak bilinen Arda Kural’ın kariyeri ve yaşamı trajik bir şekilde ilerledi. Genç oyuncu şöhretin zirvesine çıktığı dönemde psikoz teşhisiyle büyük sorunlar yaşamaya başladı. Setlere uzun süre ara veren Arda Kural, daha sonra Bakırköy Sinir ve Ruh hastalıkları hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Arda Kural Kavgaya Karıştı

Uzun süre psikolojik tedavi gören ve zor günleri atlatan Arda Kural, pek çok kere oyunculuk kariyerine geri dönmek istediğini dile getirmişti. Geçtiğimiz dönemde Yıldızlara Bak isimli film ile mesleğine geri dönen yakışıklı oyuncunun gözaltına alındığı iddiası sosyal medyada deprem etkisi yarattı. Bir süredir magazin gündeminin manşetlerini süsleyen Arda Kural, geçtiğimiz gün Büyükçekmece’de bir mekanda kavgaya karıştı. Büyükçekmece Albatros Sahili’nde bulunan bir eğlence mekanında yaşanan olay sonrası Arda Kural’ın polis tarafından göz altına alındığı öğrenildi.

Eğlence mekanına giden Arda Kural, öğrenilen bilgiye göre burada henüz sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı işletme personeli ile tartıştı. Tartışma ilerledikçe sinirlerine hakim olamadığı öğrenilen oyuncu, kavganın büyümesiyle birlikte darp olayına karıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kural’ın mekanda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Gökhan Yıldız’a yumruk attığı öğrenildi.

Arda Kural Gözaltına Alındı

Son Dakika! Arda Kural darp olayı yüzünden gözaltına alındı!

Olayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis geldi. Arda Kural’ın ifadesini almak üzere polis merkezine götüren ekipler bu nedenle oyuncuyu göz altına aldı. Öte yandan mekanda güvenlik görevlisi olan Gökhan Yıldız’ın darp raporu aldığı ve Arda Kural’dan şikayetçi olduğu öğrenildi. Öte yandan oyuncu Arda Kural, geçtiğimiz günlerde ailesi ile yaşadığı tartışma yüzünden polis merkezine götürülmüştü. Ünlü oyuncunun son dönemde darp olayları ile sık sık gündeme gelmesi dikkatlerden kaçmadı.