Emeklilerin hesaplarına 12.000 TL yatıyor! Akbank'tan açıklama yapıldı!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emeklilere yapılan ödemeler bütçelere katkı vermeye devam ediyor. Akbank emekliler için 12.000 TL’lik ödemenin kilidini açtı.
Emeklilerin hesaplarına 12.000 TL yatıyor! Akbank'tan açıklama yapıldı!

Türkiye’de emeklilere bankaların yapmış oldukları maaş promosyonlarının en anlamlı olduğu bir dönemden geçiliyor. Ekonomik olarak zor bir süreçten geçen emeklilerin neredeyse tamamı geçim sıkıntısı içerisinde kaldılar. Emeklilere bankaların verdikleri maaş promosyonları bu zorlu koşulları hafifletici bir etki yapabiliyor.

PROMOSYON ALMA ŞARTLARI NELER?

Emeklilere yapılan maaş promosyonu ödemelerine hak kazanabilmek için bazı işlemlerin yapılması gerekiyor. Bunun ilk koşulu ise emekli maaşının promosyon alınacak bankaya taşınması oluyor. Bu koşulu yerine getirenler ile banka arasında bir sözleşme yapılıyor. Bu sözleşme gereği emekliler 3 yıl boyunca emekli maaşlarını bir başka bankaya taşımama sözü veriyorlar. Banka da müşterinin sözüne karşılık emeklilere maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar.

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Akbank tarafından emeklilere emekli maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. Akbank şu anda emeklilere en yüksek maaş promosyonu ödemesi yapan bankalar arasında bulunuyor. Ek promosyon da eklenince emeklilere yapılan ödemeler artıyor.

Akbank’ın emeklilere yapmayı vaat ettiği maaş promosyonunda uygulanan son tarife şu şekilde:

Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 6.000 TL,
Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 7.000 TL,
Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 9.000 TL,
Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 10.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

2.000 TL EK PROMOSYON!

Akbank’ın emeklilere bir de ek promosyon imkanı bulunuyor. Bu ek promosyonu alabilmek için emekli müşterinin belirlenen şartı karşılaması gerekiyor. Bu şartta bankaya otomatik fatura ödeme talimatından geçiyor.

Akbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasına dahil olup yararlanan emekliler bu bankanın kredi kartları üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verdiklerinde chip-para kazanıyorlar. Fatura başına 400 TL chip-para verilirken bir müşteri en fazla 5 fatura için bu ödülü kazanabiliyor. 5 otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli 2.000 TL ödül alıyor.

Akbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası ile ek promosyon imkanı bir araya getirildiğinde bir emekliye 12.000 TL’ye kadar ödeme yapılabiliyor.