EYT'de yaş şartı çözüldü EYT'liler için promosyon pazarlığı başladı 10.000 TL bekleniyor!

2 milyondan fazla kişi dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile EYT kapsamına dahil edilmiş ve erken emeklilik müjdesi almıştı. EYT'liler için promosyon pazarlığı başladı. EYT'de promosyon pazarlığı başladı.
EYT'de yaş şartı çözüldü EYT'liler için promosyon pazarlığı başladı 10.000 TL bekleniyor!

İlk işe giriş tarihi 8 Eylül 1999 ve öncesi olan kişileri kapsayan Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT yasası hakkında yeni bir son dakika gelişmesi yaşanmıştı. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile gözler EYT için yapılacak yeni açıklamaya çevrilmişti. 

Beklenen açıklama dün gelmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çalışmanın neden bu kadar uzun sürdüğüne dair soruları da yanıtlamıştı. Yapılan açıklamanın ardından EYT yasası çıktığı anda emekli olacak ilk grup kesinleşirken bu kişilerin EYT yasası sonrasında yeni mücadelesi ise promosyon oldu. 

EYT YAŞ ŞARTI MÜCADELESİ BİTTİ PROMOSYON MÜJDESİ İÇİN PAZARLIK BAŞLADI! 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT yasası hakkında dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam yaptığı basın toplantısı ile "Bu düzenleme ilk çıktığında ülkemizde 5,6 milyon emekli varken bugün 13,9 milyon emekli bulunuyor. Her yıl istihdamına 1 milyon kişi ekleyen bir ülke olarak sosyal güvenlik sisteminde aktif pasif oranını başarıyla sağlıyoruz.

Bugün açıklayacağımız düzenleme ile yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor. Bu açıdan herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacaktır. Yeni düzenlemenin yürürlüğe girmesi ile sistemin mali yükünü dengeleyecek çalışmayı da yaptık" sözleri ile EYT'de yaş şartını ilk işe giriş tarihi 1999 ve öncesi olan kişiler için kaldırdıklarını duyurmuştu. 

EYT'DE EMEKLİ MAAŞI PROMOSYON PAZARLIĞI BAŞLADI! EYT'LİERE EN YÜKSEK PROMOSYONU HANGİ BANKA VERECEK?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT yasası için mücade eden milyonlarca kişi dün müjdeli haberi alırken gözler bu seferde promosyon müjdesine çevrildi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT yasası hakkında çalışmalarda nihayet sona gelinirken emekli olacak 2 milyon 250 bin kişi için maaş promosyonu pazarlığı başladı. Emekli olacak kişiler bu seferde 2 milyon kişinin aynı anda emekli olacak olması neden ile promosyon pazarlığına başlamak istiyorlar. Promosyon ödemesi için toplu halde hareket etmek isteyen emekliler bu şekilde bankalardan en az 10 bin liralık promosyon almak için masaya oturmak istiyor.