İslam Memiş yeni gözdesini açıkladı! Altın ve gümüşe tur bindirecek bundan alan paraya para demeyecek

Nokta atışı dolar ve altın tahminleri ile adını duyuran İslam Memiş yeni yatırım gözdesini açıkladı. Altın fiyatları tahminleri ve son yorumları ile o yatırım aracını işaret etti.
İslam Memiş yeni gözdesini açıkladı! Altın ve gümüşe tur bindirecek bundan alan paraya para demeyecek

İslam Memiş yeni gözdesini açıkladı! Altın ve gümüşe tur bindirecek bundan alan paraya para demeyecek - İlk olarak Amerika Merkez Bankası FED tarafından yapılan son toplantının tutanaklarının açıklanması sonrasında ise Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB tarafından bugün açıklanan faiz kararı sonrasında gözler dolar kuru ve altın fiyatlarına çevrilmişti. 

Piyasalar özellikle de FED'in yaptığı şahin açıklamalar ve 25 - 50 baz puanlık faiz artırımı beklentisini fiyatlarken dolar endeksi güçlenirken ons altın fiyatında ise düşüş yaşanmıştı. Yaşanan dalgalanma sonrasında hem altını olanlar hem de altın borcu bulunanlar ve düğün planı yapan kişiler ekonomistlerin yorumlarını yakın takibe almışlardı. 

İSLAM MEMİŞ SON ALTIN VE DOLAR YORUMU! ALTINDA SON DURUM NE?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Amerika Merkez Bankası FED tarafından açıklanan faiz kararını değerlendirerek Amerika'nın enflasyonu faizi yükselterek kontrol altında tutmaya çalıştığını ifade etti. Yayımlanan toplantı tutanağında faiz artırımı kesinleşirken enflasyon düşene kadar da faiz artırımının devam edeceği vurgusu yapılmıştı. 

2023 ALTIN VE GÜMÜŞÜN YILI OLACAK !

Parasını altın ve dolarda değerlendiren İslam Memiş yaptığı açıklamasında "Altın ve gümüşün yılı olacak” tavsiyesinde bulunmuştu. Yaşanan son düşüşlerin piyasayı dengelemek üzere gerçekleştiğini belirten Memiş, “Uzun vadede altın her zamanki gibi kazandırmaya devam edecek” diyerek açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizdi. 

 BİR KOYAN BİN KAZANACAK! GELECEĞİN YATIRIM ARACI HANGİSİ?

İslam Memiş yaptığı açıklamasında "Geleceğin dünyasında kobalt kaçınılmaz bir başrol olacak” diyerek altından ziyade kobalta dikkat çekti. "Bir koyun 1000 alın diyen İslam Memiş kobalt yatırımı yapan kişilerin para kazanacaklarını ifade etti. 

NOT: Burada yer alan bilgiler Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalardan derlenmiş olup emlak365.com tarafından yatırım tavsiye verilmemiştir.