Parası olan bunu alsın diyen İslam Memiş fırsat günleri başladı diyerek yatırımcıyı uyardı

Dolar ve altın fiyatları FED Başkanı Powell'ın şahin açıklamaları sonrası yön aramaya devam ederken İslam Memiş son dakika altın yorumları ve dolar tahmini ile şaşırttı.
Parası olan bunu alsın diyen İslam Memiş fırsat günleri başladı diyerek yatırımcıyı uyardı

Parası olan bunu alsın diyen İslam Memiş fırsat günleri başladı diyerek yatırımcıyı uyardı - Piyasalarda yüksek enflasyon şokunun artçı sarsıntıları tüm hızı ile devam ederken İslam Memiş yeni yorumları ile yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. 

Yapmış olduğu başarılı ve nokta atışı tahminleri ile adını duyuran İslam Memiş, FED Başkanı Powell tarafından yapılan açıklama sonrasında şok düşüş yaşayan altın fiyatları hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Altın fiyatlarında yaşanan düşüşü değerlendiren İslam Memiş elinde altını olanlar ile altın almak isteyen kişilere yeni tavsiyelerde bulundu. 

İSLAM MEMİŞ SON ALTIN YORUMLARI! ALTINDA DÜŞÜŞ KALICI MI?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yapmış olduğu son altın tahmini ve yorumu ile "Gram altın TL ekranlarda 1102 lira. Serbest piyasalarda 1147-52 lira aralığında. Yine gram altın TL fiyatında 1130-70 lira aralığını bu hafta için takip edeceğim. Çarşamba günü tekrar kar satışları ile gerileyebilir gram altın. Orta ve uzun vadede rekor beklentimiz devam ediyor. Yaz aylarında yükselişleri göreceğiz. 

ALTINDA BEKLENEN ALIM FIRSATI GELDİ Mİ, BU FİYATLARDAN SEVİYEDEN GRAM ALTIN ALINIR MI?

Düşüşler alım fırsatı. Bozdurmak isteyen de acele etmemeli. Ons altında 1870, devamında 1880 dolara kadar toparlanma mümkün. 

DOLAR MI, EURO MU ALMALI, HANGİSİ DAHA AVANTAJLI?

Döviz tarafında dövize yatırım yapacak olana, belli bir miktar param var, yaz ayları için döviz almak isteyenlere diyorum ki dolar alacağınıza euro alın. Yaz aylarında 1.15'e kadar yükseliş öngördüğümüzden dolayı dolara kıyasla Euro'nun getirisi daha fazla olacak. Parite düşük kalmaya devam ediyor" diyerek dolar yerine Euro'nun daha yüksek getiri sağlayacağını iddia etti. 

NOT: Haberimiz İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalardan derlenmiş olup yatırım tavsiyesi verilmemiştir. Bu haber yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.