15 Temmuz 2020 Çarşamba Günü Kargolar Çalışıyor Mu, Kargo Şubeleri Açık Olacak Mı?

Resmi tatil olan 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü ürün ve eşya gönderimi yapmak isteyen vatandaşlar kargoların açık olup olmadıklarını araştırıyorlar.
15 Temmuz 2020 Çarşamba Günü Kargolar Çalışıyor Mu, Kargo Şubeleri Açık Olacak Mı?

Resmi tatil olan 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü ürün ve eşya gönderimi yapmak isteyen vatandaşlar kargoların açık olup olmadıklarını araştırıyorlar. 15 Temmuz Çarşamba günü kargolar açık olacak mı? 15 Temmuz günü kargo gönderilir mi? 15 Temmuz'da kargo gelir mi? 15 Temmuz'da Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo çalışacak mı?

Türkiye'de yarın yani 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nden olatı resmi tatil olacak. Resmi tatil süresince çok sayıda kurum kapalı olacak. Bundan dolayı vatandaşlar 15 Temmuz'da hizmet sürdürecek kurumları merak ediyor ve bu konuda doğru cevap almak için araştırma yapıyorlar. Özellikle kargo şirketlerinin durumu konusunda bilgi edinilmek isteniyor.



KARGOLAR 15 TEMMUZ'DA AÇIK OLACAK MI?



15 Temmuz'da kargo gönderimi ve alımı konusunda vatandaşlar bir kısıtlama yaşayıp yaşamayacaklarını araştırıyorlar. Özellikle son dönemlerde artan e-ticaret işlemleri ve kargo gönderimleri için kargo şirketlerinin 15 Temmuz kararı bekleniyor. Şirketler bu konuda resmi bir açıklama yapmazken faaliyetlerin ara vermeden devam edeceği öğrenildi.



15 TEMMUZ'DA KARGO GÖNDERİLEBİLECEK Mİ?



Kargo şirketlerinin çalışanlarına 15 Temmuz için izin vermedikleri bilgisine ulaşılırken kargoların günlük işleyişlerine devam edecekleri öğrenildi. 15 Temmuz'da kargo gönderimi veya kargo alımı yapmak isteyen vatandaşlar normal günde olduğu gibi işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Kargo şirketlerinin şubeleri de açık olacak ve müşterilere hizmet vermeye devam edecekler.



KARGO ŞUBELERİ AÇIK OLACAK MI?



Türkiye'nin 81 ilinde tüm kargo şirketleri hizmet sürdürmeye ara vermeden devam edecekler. Müşterilerin bekleyen kargoları normal teslimat şeklinde aksama yaşanmadan iletilecek. Kargo şirketlerinin bu kararı almalarında ağır olan iş yüklerinin 1 günlük ara nedeniyle daha da ağırlaşacak olması etkili oldu.



Öte yandan kargo şirketlerinin açık olaca olması müşteriler tarafından olumlu karşılandı. Bozulmaya uygun ürünlerin 1 günlük tatil nedeniyle bozulma tehlikesi yaşamayacak olması memnuniyet yarattı.



Emlak365.com