15 Temmuz Çarşamba Günü PTT Şubeleri Açık Olacak Mı? PTT'den İşlemler Yapılacak Mı?

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü Türkiye'de resmi tatil olacak.
15 Temmuz Çarşamba Günü PTT Şubeleri Açık Olacak Mı? PTT'den İşlemler Yapılacak Mı?

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü Türkiye'de resmi tatil olacak. Resmi tatil gününde ise vatandaşlar hangi kurumların açık veya kapalı olacaklarını merak ediyorlar. En çok merak edilenlerden birisi de PTT şubelerinin açık olup olmayacağı oldu. 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü PTT şubeleri açık olacak mı?

Türkiye'de 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü nedeniyle çok sayıda kurum bu tarihte kapalı olacak. Resmi tatil günlerinde kapalı olan kurumlar 15 Temmuz'un resmi tatil olması nedeniyle o günde hizmet vermeyecekler.



15 Temmuz 2020 Çarşamba günü kapalı olup olmayacağı merak edilen kurumlardan birisi de PTT oldu. PTT şubeleri her gün binlerce vatandaşa hizmet verirken bu hizmetlere resmi tatil nedeniyle ara verilip verilmeyeceği araştırılmaya başlandı.



15 TEMMUZ'DA PTT ŞUBELERİ AÇIK OLACAK MI?



Yapılan son açıklamaya göre PTT şubeleri 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü kapalı olacak ve vatandaşlara hizmet vermeyecek. Resmi tatil olmasından kaynaklanan nedenle şube hizmetleri durdurulacak olan PTT, 16 Temmuz 2020 Perşembe günü yeniden hizmet vermeye devam edecek.



Türkiye'de PTT şubelerinde fatura ödemeleri, para gönderimi, emekli maaş çekimi, işsizlik ödeneği ödemeleri, kısa çalışma ödeneği ödemeleri, nakdi ücret desteği ödemeleri, posta gönderimi, telgraf gönderimi, mektup gönderimi, isme havale yapma gibi işlemler gerçekleştiriliyor.



15 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ PTT ŞUBELERİ HİZMET VERECEK Mİ?



15 Temmuz 2020 Çarşamba günü PTT şubelerinin vermiş olduğu tüm hizmetler duracak. Bu hizmetlerin yeniden başlaması 16 Temmuz'da sabah mesai saatinde olacak. Vatandaşlar bu süre içerisinde PTT'den şube kanallı herhangi bir hizmet alamayacaklar.



Emlak365.com