20 Mayıs 2021 Tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

20 Mayıs 2021 Perşembe tarihli Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla atama kararları yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda bazı atamalar yaptı.
20 Mayıs 2021 Tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan 20 Mayıs 2021 Perşembe tarihli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan atama kararnamesine göre Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde bazı atamalar gerçekleştirildi. Özellikle yeni kurulan ve yeniden yapılandırılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda bazı önemli atamalar gerçekleştirildi.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ATAMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı atama kararnamesine göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda açık olan İş Başmüfettişliğine İş Müfettişi Mehmet Alper Kan atadı. Bir başka atama kararına göre yine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda açık bulunan İş Başmüfettişliğine İş Müfettişi Abdurrahman Çalık atandı.

20 Mayıs 2021 Tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI ATAMALARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda görevden almalar ve yeni görevlendirmeler yapıldı. Buna göre Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanı Suat Sarıgül görevden alındı. Suat Sarıgül'ün görevden alınması ile boşalan Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına, Kamu İhale Kurulu Üyesi Necmi Keskinsoy atandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir başka atama daha gerçekleştirildi. Buna göre Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Cebrail Taşkın atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan atama kararnamnesi ile görevlendirilen yeni bürokratlar 20 Mayıs 2021 Perşembe gününden itibaren görevlendirildikleri yeni görevlerine resmen başlayacaklar.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnameleri ile bakanlıklarda yeni atamaların yapılmasına devam edileceği bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları ile bakanlıklara üst düzeyde atamaların sürmesi bekleniyor.