2023 PMYO Giriş Sınavı 3. yedek planlama sonuçları açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bugün yapılan son dakika açıklaması ile birlikte PMYO 3. yedek sonuçlarının açıklandığı öğrenildi.
2023 PMYO Giriş Sınavı 3. yedek planlama sonuçları açıklandı

Bugün binlerce polis adayı tarafından merakla beklenen sonuçlar açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusu sonucunda 3. yeden sonuçlarının açıklandığı öğrenildi. Sonuçlara öğrenmek isteyen kişiler için gerekli olan tüm detay ve bilgiler duyuru ile birlikte açıklandı.

2023 PMYO 3. YEDEK PLANLAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Polis Meslek Yüksekokulu duyuruyu şu şekilde yayımladı;

"2023 Yılı PMYO Giriş Sınavı 3. yedek aday planlama sonuçları açıklanmıştır.

2023 - 2024 eğitim - öğretim dönemi için Polis Meslek Yüksekokullarına planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine 50 erkek ve 3 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımız http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.

Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur."

SONUÇLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden kişilerin giriş bilgileri ile sisteme giriş yaparak kolay bir şekilde sonuçlara ulaşabilecekleri ifade edildi.

Haber Editörü