3301 KPSS atamaları nitelik kodu nedir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı şartları neler?

KPSS 3301 nitelik kodu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı duyurusu sonrasında araştırılmaya başlandı. Büro personeli alımı başvuru şartları arasında yer alan 3301 KPSS nitelik kodu açıklandı!
3301 KPSS atamaları nitelik kodu nedir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı şartları neler?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı kapsamında bir kere daha gündeme gelen 3301 KPSS nitelik kodu adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusu ile açıklanan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı ilanı ile büro personeli alımı başta olmak üzere bakanlık bünyesinde çok sayıda personelin istihdam edileceği duyurulmuştu. 

Memur olmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilecek olan personel alımı ilanını bekleyen adaylar ilanın yayımlanması ile hemen başvuru şartlarını araştırmaya başlamışlardı. Özellikle de büro personeli alımı için aranılan 3301 nitelik kodu merak konusu olmuştu. Adaylar tarafından araştırılan nitelik kodunun detayı belli oldu. 

3301 NİTELİK KODU NEDİR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı büro personeli alımı için aranılan başvuru şartları arasında yer alan 3301 nitelik kodu adayların Emlak ve Emlak Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi veya Gayrimenkul Yönetimi ve Pazarlama, Emlak Yönetimi önlisans mezunu olma şartını içermektedir. Bu bölümlerden mezun olmayan adayların ne yazık ki başvuruları diğer şartları karşılasalar dahi geçersiz kabul edilecek.