Adıyaman İlinde Yer Alan Bazı Alanlar Orman Sınırları Dışına Çıkartıldı!

14 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Adıyaman il sınırları içerisinde yer alan bazı alanlar orman sınırları dışarısına çıkartıldı.
Adıyaman İlinde Yer Alan Bazı Alanlar Orman Sınırları Dışına Çıkartıldı!

14 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Adıyaman il sınırları içerisinde yer alan bazı alanlar orman sınırları dışarısına çıkartıldı. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Adıyaman İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2757) metni...

Adıyaman İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar, 14 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girdi.



14 Temmuz 2020 SALI Resmi Gazete Sayı : 31185



CUMHURBAŞKANI KARARI



Karar Sayısı: 2757



Adıyaman ilinde bulunan bazı alanların orman sınırları dışına çıkartılması hakkındaki ekli Kararın yürürlüğe konulmasına, 6831 sayılı Orman Kanununun ek 16 ncı maddesi gereğince karar verilmiştir.



13 Temmuz 2020



Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI



Adıyaman İlinde Yer Alan Bazı Alanlar Orman Sınırları Dışına Çıkartıldı!



13/7/2020 TARİHLİ VE 2757 SAYILI CUMHURBAŞKANI KARARININ EKİ KARAR



Orman sınırı dışına çıkarılan alan



MADDE 1- (I) Adıyaman il sınırları içerisinde yer alan, üzerinde yerleşim yerleri bulunan, bilim ve fen bakımından orman olarak muhafazasında hiçbir yarar görülmeyen ve tarım alanına dönüştürülmesi mümkün olmayan, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın orman sınırlan dışına çıkartılmasına karar verilmiştir.



(2) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (Milli Emlak Genel Müdürlüğü) tarafından Orman Genel Müdürlüğüne. Devletin hüküm ve tasarrufu altında veya Hazinenin özel mülkiyetinde bulunan taşınmazların orman tesis etmek üzere, birinci fıkra kapsamında orman sınırları dışına çıkartılan alanın iki katından az olmamak üzere taşınmaz tahsisi yapılır.



Yürürlük



MADDE 2-(1) Bu Karar yayımlandığı tarihinde yürürlüğe girer.



Yürütme



MADDE 3- (1) Bu Karar hükümlerini Cumhurbaşkanı yürütür.



Cumhurbaşkanı Kararının Tümüne Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ...



Emlak365.com