Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan: Diyadin İlçesinde Büyük Bir Altın Rezervi Bulduk!

Türkiye Doğalgaz müjdesi ile büyük bir sevinç yaşarken TMSF Başkanı Güldal tarafından yapılan bir müjde de altından gelebilir açıklaması sonrası yeni müjdeli haber geldi.
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan: Diyadin İlçesinde Büyük Bir Altın Rezervi Bulduk!

Türkiye Doğalgaz müjdesi ile büyük bir sevinç yaşarken TMSF Başkanı Güldal tarafından yapılan bir müjde de altından gelebilir açıklaması sonrası yeni müjdeli haber geldi. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklaması ile büyük bir altın rezervi bulduklarını müjdeledi!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan son dakika açıklaması yaparak Ağrı'da büyük bir altın rezervi bulunduğunu duyurdu.



AĞRI'DA ALTIN MI BULUNDU, TÜRKİYE'DE ALTIN MADENİ VAR MI, ALTIN ÇIKIYOR MU?



Türkiye'de bugüne kadar yapılan çok sayıda kazıda ve araştırmada altın tespit edilirken bunlardan biri de Ağrı'nın Diyadin ilçesinde tespit edildi.



Bulunan altın madenlerinde altın çıkarma işlemleri devam ederken Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yapmış olduğu açıklamasında büyük bir altın madeni bulduklarını duyurdu.



Başkan Sayan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "TMSF bünyesinde bulunan şirketin sondaj çalışmaları sonucunda Diyadin ilçemizde büyük altın rezervleri bulunmuştur.Tedarikçileri ile en az 1000 kişiye iş imkanı sağlayacak çalışmalar ilimize hayırlı olsun..Büyük Ağrı dağı projesi ile bütünleştiğinde heyacanımız kat kat artacaktır" ifadeleri ile altın madeninin aynı zamanda ilçede bin kişiye iş imkanı sunacağını dile getirdi.



Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan: Diyadin İlçesinde Büyük Bir Altın Rezervi Bulduk!



TMSF BAŞKANI GÜLDAL ALTIN MÜJDESİ VEREBİLİRİZ DEMİŞTİ!



Hatırlanacağı üzere daha önce de TMSF Başkanı Gülal Türkiye'ye doğalgaz müjdesi sonrasında bir de altın madeni müjdesi vermeye hazırlandıklarını duyurmuştu. Koza Altın'ın TMSF bünyesine geçmesinin ardından hız verilen arama çalışmalarında Ağrı'ya bağlı olan Diyadin ilçesinde yapılan sondaj çalışmaları sonrasında büyük bir altın rezervi bulunduğu açıklandı.



Emlak365.com