Ajda Pekkan Satamadığı Süper Lüks Villası Nedeniyle Emlakçılara Dava Açmaya Hazırlanıyor!

Süper Star Ajda Pekkan 2015 senesinden bu yana satmaya çalıştığı ve sürekli olarak fiyatına indirim yaptığı süper lüks villası nedeniyle yeni bir karar aldı.
Ajda Pekkan Satamadığı Süper Lüks Villası Nedeniyle Emlakçılara Dava Açmaya Hazırlanıyor!

Süper Star Ajda Pekkan 2015 senesinden bu yana satmaya çalıştığı ve sürekli olarak fiyatına indirim yaptığı süper lüks villası nedeniyle yeni bir karar aldı. Villasını bir türlü elden çıkaramayan ünlü isim faturayı emlakçılara kesti ve mahkemeye başvuruda bulunma kararı aldı. Detaylar haberimizde...

İlk olarak 2015 senesinde süper lüks villasını satışa çıkardığı haberi ile gündeme gelen Ajda Pekkan aradan 5 sene geçmesine rağmen indirim üstüne indirim yaptığı villasını bir türlü elden çıkaramamıştı.



Yakın çevresine villanın artık uğursuz olduğunu kabullendiğini söyleyen Süper Star faturayı evin satışını bir türlü gerçekleştiremeyen emlakçılara kesti. Özellikle de villasının satışı konusunda internetten çok sayıda ilan verilen Ajda Pekkan yola sadece tek bir emlakçı ile çıkma kararı aldı.



AJDA PEKKAN SATAMADIĞI VİLLASININ FATURASINI EMLAKÇILARA KESTİ!



Süper Star Ajda Pekkan tarafından satışa sunulan villa 2015 senesinden bu yana satılmayı bekliyordu. İlk satışa çıktığında 8 milyon dolar fiyat biçilen villa dolarla konut satışı yapılmasının yasaklanmasının ardından rekor zam yapılarak TL ile satışa çıkarıldı. İnternetten 55 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan villa için en düşük fiyat aralığı 39 milyon liraya kadar yer alıyor.



Ajda Pekkan Satamadığı Süper Lüks Villası Nedeniyle Emlakçılara Dava Açmaya Hazırlanıyor!



Evi farklı çok sayıda emlakçı vermesine rağmen bir türlü satmayı başarmayan Ajda Pekkan'ın lüks villa için yakın çevresine "adeta lanetli ev" diyerek sitemde bulunduğu da iddia edilmişti. Pop starın pandemi döneminde lüks villasını satıp satamayacağı ise merak konusu olmuştu.



Korona virüs salgını nedeniyle vatandaşların bahçeli, dubleks evlere ilgisi artarken salgına rağmen evini satamayan Ajda Pekkan mahkeme yoluyla internette yer alan tüm ilanların kaldırılmasını talep ederken yola tek bir emlakçı ile devam etme kararı aldı.



Emlak365.com