Altılı masanın internet adresi değişti! Artık Millet İttifakı olarak kullanılacak

İYİ Parti tarafından bugün kesin bir şekilde verilen karar ile birlikte altılı masadan ayrıldıkları duyurulmuştu. Altılı masa tarafından yapılan açıklamaya göre internet sitelerinde değişikliğe gidildi.
Altılı masanın internet adresi değişti! Artık Millet İttifakı olarak kullanılacak

Millet İttifakı olarak CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin yer aldığı altılı masa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafında alınan karar ile birlikte yolları ayrılmıştı. Bunun ardından geride kalan 5 partinin nasıl bir yol izleyecekleri de merak konusu olmuştu. Bugün Meral Akşener tarafından yapılan açıklama ile birlikte kesin bir şekilde toplantıya artık katılmayacağı ifade edildi. 

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ! 

Bugün yapılacak olan toplantı öncesinde merak edilenler hakkında İYİ Parti'den "Genel Başkan'ımız bugünkü toplantıya katılmayacak." şeklinde bir açıklama gelmişti. Bu açıklamanın gelmesinin hemen ardından ise beşli masanın bugün Cumhurbaşkanı adaylarını da açıklayacakları öğrenildi. 

ALTILI MASA KAPATILDI! 

Tüm bunların yanı sıra altılı masa hakkında duyuru ve haberlerin yayımlandığı altilimasa biz sitesinde de değişikliğe gidildiği öğrenilirken yeni isimleri ise milletiitifaki biz oldu. Bu gelişmenin de yaşanması ile birlikte artık kesin bir şekilde İYİ Parti ile diğer beş partinin bu yolda kesin bir şekilde ayrıldıkları öğrenilmiş oldu. Bu konu kısa süre arasında gündeme geldi.