Ankara'da kömür madeninde göçük meydana geldi! 15 kişi yaralı

Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklama ile birlikte Beypazarı bulunan kömür madeninde göçük meydana geldiği öğrenildi.
Ankara'da kömür madeninde göçük meydana geldi! 15 kişi yaralı

Ankara Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Beypazarı'nda bulunan kömür madeninde göçük meydana geldi. Yaşanan bu göçük oldukça büyük endişe yaratırken konu ile ilgili Ankara Valiliği yaralanan vatandaşlar hakkında açıklama yaptı!

15 İŞÇİ YARALANDI!

Özellikle madende yakınları çalışan kişilerin haberi alır almaz endişeleri atsa da "Beypazarı İlçemize bağlı Hırkatepe Mahalesinde bulunan ‘K’ kömür maden ocağı sahasında topraktaki çöküntü sebebiyle oluşan hava basıncından dolayı güvenli bölgede çalışan 15 maden işçimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Bunlardan Üç işçimiz hastanede gözlem altındadır." şeklinde yaptığı duyuru ile hafif yaralanmaların bulunduğu, ciddi ve kritik bir durumun bulunmadığı öğrenildi.

hpsbo.png

Beypazarı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı maden işçilerini ziyaret eden Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaptığı inceleme ve ziyaret sonucunda "İç kanama, kırık gibi risklere karşı gözlem altındalar. 15 işçimiz yaralandı. İşçilerden bazıları ileri tetkik için Ankara'ya sevk edildi. Diğer işçilerimiz burada. Belediye Başkanımızla beraber ziyaret ettik, genel durumları iyi, bugün taburcu edilirler." şeklinde açıklamalarda bulunarak yaralı işçiler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.