Apartmanda gürültü kavgası cinayetle bitti! 2 kişi öldü 1 kişi ağır yaralı

Balıkesir'de aynı binada oturan komşular arasında gürültü nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ne yazık ki baba ve 17 yaşındaki oğlu cinayete kurban gitti.
Apartmanda gürültü kavgası cinayetle bitti! 2 kişi öldü 1 kişi ağır yaralı

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı olan Cennetayağı Mahallesi 723'üncü Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda komşular arasında çıkan kavgada kan döküldü. Birinci katta oturan 45 yaşındaki A.O. ile bir üst katlarında oturan komşuları 57 yaşındaki M.Z.B ile 17 yaşındaki oğlu D.B.B arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. 

Komşular arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine her 2 tarafta birbirlerine bıçakla saldırdı. Binada yer alan diğer komşular kavgayı ayırmakta zorlanırken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi sevk edildi. 

BABA VE OĞLU ÖLDÜ, DİĞER KOMŞU AĞIR YARALI! 

İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik görevlileri kavgaya müdahalede bulunurken, sağlık ekipleri ise vücutlarının çeşitli yerlerinde bıçak yarası bulunan komşulara ilk tıbbi müdahaleyi gerçekleştirdi. Binada oturan diğer komşuların ihbarı ile olay yerine gelen güvenlik güçleri kavgada kullanıldığı öğrenilen 2 adet bıçağı ele geçirdi. 

Olay yerine gelen 112 acil müdahale ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar en yakın hastaneye sevk edilirken ne yazık ki üst katta oturan baba ve 17 yaşındaki oğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 45 yaşındaki alt kat komşusunun da durumunun ağır olduğu açıklandı. Baba ve oğulun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilirken olayla ilgili güvenlik güçleri tarafından kapsamlı soruşturmanın başlatıldığı açıklandı. Binada da komşular arasında tekrar gerginlik yaşanmaması için gerekli güvenlik önlemleri alındı.