Avrupa'ya Ucuz Uçak Bileti Bulmanın Formülü

Türkiye, Asya ve Avrupa kıtalarının arasında bir coğrafi konuma sahip. Bu sayede Avrupa’nın hemen hemen birçok noktasına ortalama iki veya üç saat içinde kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.
Avrupa'ya Ucuz Uçak Bileti Bulmanın Formülü

Türkiye, Asya ve Avrupa kıtalarının arasında bir coğrafi konuma sahip. Bu sayede Avrupa’nın hemen hemen birçok noktasına ortalama iki veya üç saat içinde kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ancak son yıllarda değişen kur ve enerji fiyatlarındaki artış, hava yolu ile Avrupa’ya gitmeyi düşünenler için bazı durumlarda maliyetli görülebiliyor. Ancak bazı ufak tüyolar ile Avrupa’nın birçok noktasına ucuz uçak bileti bulmanız hiç de zor değil.

1) Seyahat Tarihlerinizi Esnek Tutun

Ucuz uçak bileti bulmanın önemli noktalarından biri esnek tarih aralıkları. Gidiş ve dönüş tarihlerinizde ne kadar esnek olabilirseniz ucuza uçak bileti bulmanız o denli kolay olacaktır. Özellikle vize ile gidilecek Avrupa ülkeleri için gidiş-dönüş tarihlerinizi netleştirmeden vizeye başvurmayın. Ayrıca yılbaşı, bayram ve turizm sezonu gibi tarihleri tercih etmeyerek uygun fiyata uçak biletinizi kolaylıkla bulabilirsiniz.

2) Uçuş Arama Motorlarını Sık Sık Kontrol Edin

Havayolları farklı bilet alma ve arama motorları ile birlikte sık sık kampanya düzenleyebilir. Özellikle kampanyaları takip ederek birçok uçuş fırsatından kolaylıkla haberdar olabilirsiniz. Bazı hava yolu firmaları bazı ülkelerin şehirlerine diğer şehirlerinden çok daha uygun uçuşlar koyabilir. Siz de rotalarınızı bu şekilde belirleyebilirsiniz.

3) Öğrenci Belgeniz Ucuz Uçak Bileti İçin İşe Yarayabilir

Birçok hava yolu firması farklı gruplar için özel indirim programları uygulayabilir. Özellikle gençler ve öğrenciler ucuza uçuş bulabilir. İlgili hava yolu firmasına öğrenci belgenizi tasdik ettirerek birçok şehre çok daha uygun bir fiyat aralığında uçuş gerçekleştirebilirsiniz. Ancak öğrenci belgenizi ve hangi öğrencilik şartlarına göre ucuz uçuş imkanlarından yararlanabileceğinizi mutlaka kontrol edin.

4) Ekonomik İmkanlar Sunan Havayollarını Tercih Edin

Ekonomik uçuşlar, özellikle yurt dışına uygun fiyat aralığında ziyaret etmek isteyenler için oldukça ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Valiz, yemek ve diğer hizmetler için fiyat ödemeyeceğiniz veya bu hizmetleri uçuşun içine dahil etmeyen firmaları tercih etmeniz çok daha ekonomik standartlarda uçmanıza imkan verebilir. Bu yüzden Avrupa’ya yapacağınız uçuşlarda ekonomik uçuşlar sunan havayollarını tercih edebilirsiniz.

5) Gidiş ve Dönüş Şehirlerinizi Farklı Ülkelerden Alabilirsiniz

Avrupa’da birçok ülke veya şehir bir diğerine birkaç saatlik bir mesafede yer alabiliyor. Bu yüzden bir noktadan diğerine ulaşırken farklı ülkeleri gezerek uçuşunuzu da oldukça az maliyetli bir hale getirebilirsiniz. Gezi planlamasını yaparken komşu şehirlerdeki ve ülkelerdeki bilet fiyatlarını mutlaka kontrol ediniz.

Siz de Avrupa’nın ünlü şehirlerini keşfetmek için Obilet’in uçak bileti satın alma web sitesini veya uygulamasını ziyaret ederek sizin için uygun olan uçak biletini satın alabilirsiniz.

Advertorial Haber