Aykırı sitesinin genel yayın yönetmeni Batuhan Çolak kimdir, neden gözaltına alındı?

Aykırı Haber Sitesi'nin sosyal medyadan yaptığı son dakika duyuru ile birlikte Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ın gözaltın alındığı öğrenildi.
Aykırı sitesinin genel yayın yönetmeni Batuhan Çolak kimdir, neden gözaltına alındı?

Bugün Aykırı haber sitesi tarafından sosyal medya hesapları üzerinden son dakika gelişmesi yayımlandı. Yapılan paylaşımda Aykırı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ın bu sabah gözaltına alındığı öğrenildi. Konu ile ilgili gelen bu bilginin ardından Batuhan Çolak hakkında merak edilenler de artmaya başladı.

screenshot-26-002.png

BATUHAN ÇOLAK KİMDİR?

Aykırı Haber Sitesi'nin genel yayın yönetmeni ve imtiyaz sahi olan Batuhan Çolak, 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2009 yılında mezun olan Çolak, hemen ardından ATV Ankara Haber Merkezi'nde editör olarak çalışmaya başlamıştır. Bir yandan da Grafik tasarım üzerine yüksek lisans yaparken 2006 senesinde Haberdokuz internet haber sitesini kurmuş, 2016 senesinde Yeniçağ Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmış, Ardından da yine 2016 senesinin Nisan ayında Aykırı internet haber sitesini kurmuştur.

BATUHAN ÇOLAK NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Konu ile ilgili en çok merak edilen bir diğer konu da Batuhan Çolak'ın neden gözaltına alındığı oldu. Aykırı tarafından yapılan paylaşım ile öğrenilen gözaltı sürecinde nedeni hakkında henüz bir bilgi verilmedi.