Bakan Yerlikaya duyurdu! İstanbul'da 24 ilçede 104 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesabından yapılan son paylaşımda İstanbul'da yapılan operasyonda 104 şüphelinin yakalandığı öğrenildi.
Bakan Yerlikaya duyurdu! İstanbul'da 24 ilçede 104 şüpheli yakalandı

Bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesabından yapılan son paylaşıma göre uyuşturucu ile mücadele kapsamında bir operasyon daha gerçekleştirildi. Konu ile ilgili daha önce de yapılan duyurularda zehir tacirlerine göz açtırmamak için pek çok il ve ilçede operasyonların devam edeceği ifade edilmişti. Bugün de İstanbul ilinde yapılan operasyon hakkında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 24 ilçede operasyonlar yürütüldü.

104 ŞÜPHELİ YAKALANDI!

İstanbul'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmada ele geçirilenler ve yakalanan şüpheliler hakkında Bakan Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde verildi;

"İSTANBUL’DAKİ 25 İLÇEMİZDE ZEHİR TACİRLERİNE YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONLARDA 104 ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI

Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki bu uyuşturucu tacirlerinin geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Terörle, uyuşturucuyla, organize suç çeteleriyle, düzensiz göçle mücadelemiz amansızca devam edecek

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce başta Kadıköy, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Şişli, Sarıyer, Beyoğlu, Esenyurt, Ataşehir ve Ümraniye ilçeleri başta olmak üzere 25 ilçede hedeflenen 104 şahsa yönelik operasyon düzenlendi.

Bu operasyonlarda;

  • 3,5 kg bonzai
  • Çeşitli miktarlarda,metamfetamin, esrar, skunk, uyuşturucu hap, silah ve para ele geçirildi.
  • 104 şahsın tamamı yakalandı.

Operasyonları düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum."

screenshot-113.png

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen bu çalışmalar diğer siyasiler tarafından da tebrik edilerek verdiği zararın en aza inmesi için bakanlık tarafından operasyonların devamının yürütüleceğinden bahsedildi.