Bakan Yumaklı az önce açıkladı! Tüm çiftçilerin hesabına toplam 1 milyar 484 milyon 15 bin TL yatırılıyor hemen kontrol edin

Milyonlarca çiftçinin hem cebini hem yüzünü güldürecek o açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden tüm çiftçilerin hesabına toplam 1 milyar 484 milyon 15 bin TL'lik ödeme yapılmaya başlandığını duyurdu.
Bakan Yumaklı az önce açıkladı! Tüm çiftçilerin hesabına toplam 1 milyar 484 milyon 15 bin TL yatırılıyor hemen kontrol edin

Devlet kesenin ağzını bu kez tarım işçileri ve çiftçiler için açtı. Tüm çiftçilerin hesaplarına bugün ödemelerin başladığı duyuruldu. Milyonlar hemen hesaplarını kontrol etsin.

16132545-728xauto.webp

Bakan Yumaklı az önce açıkladı! Tüm çiftçilerin hesabına bugün 15 Bin TL yatırılıyor hemen kontrol edin- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden az önce tüm çiftçilere müjdeyi verdi. Bugün tarımsal destek ödemeleri başlıyor. Çiftçilere; süt desteği, bireysel sulama sistemleri desteği, uzman eller projesi desteği, hayvan hastalığı tazminatı desteği, kırsal, kalkınma yatırım desteği, ve düve alım desteği alanlarının tamamını kapsayacak ödeme yapılmaya başlıyor.

Bakan, Toplamda tarımsal destek ödemeleri kapsamında yapılacak ödemenin toplamda 1 milyar 484 milyon 15 bin TL'yi bulduğunu açıkladı.

İşte Bakan Yumaklı'nın o paylaşıımı:

jklljlel.jpg

Ödemeler bugün tüm çiftçilerin Ziraat Bankası hesapları üzerinden aktarılmaya başlıyor. Milyonlarca çiftçiye ulaşacak olan ödemeler için çiftçilerin hesaplarını kontrol etmeleri hususunda uyarı yapıldı.

T.C. KİMLİK NUMARASINA GÖRE ÖDENECEK

Bakanlığın açıklamalarına göre, Süt desteği ödemelerine göre T.C. kimlik numatasının son hanesi 4-6 ve 8 olanlara bugün saat 18:00'dan sonra, T.C. Kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 olanlara ise 29 Eylül 18:00'dan sonra ödemelerin yapılacağı not edildi.

Çiftçilerin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını dikkate alarak ödeme beklemeleri uyarısı yapıldı.