Bakanlığa bağlı 91 personel alınacak! Lise, Ortaöğretim, Lisans, Ön lisans mezunları hepsi başvurabilir

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından T.C. Ulaştırma Bakanlığı'nda çalışmak üzere 91 personel alınacağı açıklandı.
Bakanlığa bağlı 91 personel alınacak! Lise, Ortaöğretim, Lisans, Ön lisans mezunları hepsi başvurabilir

İşsizliğin ülke genelinde günden güne adeta katlanarak arttığı bu yoğun dönemde Bakanlık tarafından işçi alımlarına ilişkin olarak açıklama geldi.

Bakanlığa bağlı 91 personel alınacak! Lise, Ortaöğretim, Lisans, Ön lisans mezunları hepsi başvurabilir- Sözleşmeli Personel İlanı için tüm kademeler belli oldu. T.C. Ulaştırma Bakanlığı'nda çalışmak üzere 91 kişilik istihdam açıldı. 18 yaşını doldurmuş olan tüm T.C. vatandaşları başvuru koşullarını sağlamaları halinde son 3 günlük müddet verildi.

thumbs-b-c-fe7c9fbb673361572ab29729356809e2.jpg

BAŞVURU İÇİN SON 3 GÜN

Bakanlığın ilanında başvuruların 18 Eylül'de başladığı ve 25 Eylül'e kadar devam edeceği aktarıldı. Başvuru için son 3 gün kaldı ancak bir çok farklı alan için KPSS puanı bulunan herkes başvuru yapabilecek.

Personel alımları bir çok farklı kategoride olacak. Büro personeli, Temizlik görevlisi, Sıhhi tesisatçı, Kaloriferci, Garson, Boyacı, Bahçıvan, Aşçı, Koruma Görevlisi, İnşaat teknikeri, Bilgisayar teknikeri, Makine mühhendisi, yazılım mühendisi, Elektronik mühendisi, Çevre mühendisi ve Bilgisayar mühendisi alanlarında olmak üzere toplamda 91 personel alımı yapılacak.

Personel alımlarına ilişkin olarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi resmi web sitesi adresi üzerinden incelemeler yapılabilecek. Sitedekii Kariyer Kapısı sekmesi altında Ulaştırma Bakanlığı ilanı üzerinden başvurular yapılabilir.