Bayramda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayramın birinci günü 9-12 Temmuz AVM'ler çalışıyor mu, kaçta kapanacak?

Kurban Bayramında AVM'lerde vakit geçirmek isteyen kişiler bayramda AVM'ler açık mı, kaçta açılıp kaçta kapanacak gibi sorulara yanıt arıyor. İşte ayrıntılar.
Bayramda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayramın birinci günü 9-12 Temmuz AVM'ler çalışıyor mu, kaçta kapanacak?

Kurban Bayramı nedeniyle birçok kişi tatili fırsata dönüştürerek gezmek istiyor. Şehir dışına çıkamayanların tercihi ise AVM’lerde alışveriş yapmaktan yana oluyor. Bayramda AVM’ler açık mı yoksa kapalı mı öğrenmek isteyen kişiler, arama motorlarında araştırma yapıyor. Kurban Bayramının birinci günü AVM’ler açık mı, 9-10-11-12 Temmuz AVM’ler açık olacak mı sorusu merak konusu oldu.

Birçok kişi, bayramda çocukları, ailesi ya da arkadaşlarıyla birlikte AVM’lerde vakit geçirmeyi tercih ediyor. Giyim, market, kafe ve kozmetik başta olmak üzere her alanda faaliyet gösteren AVM’lerde bir de çocuk alanları bulunuyor. Çocuklu aileler bayramda sıklıkla AVM’lere gitmeyi tercih ediyor. Ayrıca bayramlık alışverişini son günlere bırakan ve AVM’lerin en tenha olduğu günü yakalamak isteyenler bayramın birinci günü başta olmak üzere bayram süresince AVM’lere gidiyor.

Kurban Bayramında AVM’ler açık mı / kapalı mı?

Bayramda vatandaşların alışverişlerini yapabilmesi için bayram boyunca Türkiye genelindeki AVM’ler hizmet vermeye devam edecek. Bazı AVM’lerin çalışma düzenlerinde değişiklik olabilmekle birlikte genel itibariyle çalışma saatleri belirlendi.

Bu kapsamda AVM’ler Kurban Bayramının ilk günü saat 14.00’te kapılarını açacak. AVM’lerin bayramın ilk günü 22.00’da kapanması bekleniyor. Bayramın ikinci, üçüncü ve dördüncü günlerine denk gelen 10- 11- 12 Temmuz tarihleri arasında ise AVM’ler normal çalışma saatlerine dönecek ve sabah 09.00’da açılıp, akşam 22.00’de kapanacak.

Vatandaşlar bu tarih ve saat aralığında AVM’leri ziyaret ederek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler. AVM çalışanları ise bağlı oldukları kurumun mesai düzenlemesi ile çalışarak hizmet vermeye devam edecekler.