Beşiktaş, Galatasaray’ın eski yıldızını kadrosuna katmak istiyor! Görüşmeler başladı…

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, son olarak Galatasaray’dan bu sezon sonu ayrılan Sofiane Feghouli ile görüşmelere başladı. Transfer görüşmelerinde detaylar belli oldu.
Beşiktaş, Galatasaray’ın eski yıldızını kadrosuna katmak istiyor! Görüşmeler başladı…

Süper Lig’de yeni sezon öncesi takımların transfer çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda yeni sezonda şampiyonluk için mücadele verecek olan Beşiktaş da kadrosuna kattığı isimlerin ve giden oyuncularının ardından yeni isimler için görüşmelere başladı. Transfer döneminde şu ana kadar orta saha, stoper ve santrafor bölgelerine takviye yapan siyah beyazlı ekibin şimdilerde kanat arayışında olduğu ve Galatasaray’dan ayrılan Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Beşiktaş ile Sofiane Feghouli arasındaki transfer görüşmelerinde detaylar da belli oldu.

FEGHOULI İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Transfer çalışmalarını hızlandırmak isteyen ve yeni sezona tam anlamıyla girmek isteyen Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosuna takviyeler yapmak istiyor. Teknik direktör Valerien Ismael’in istekleri doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah beyazlı ekipte şimdilerde Oğuzhan Özyakup’un Sivasspor’a transfer olacağı söylentileri gündeme gelirken, Beşiktaş’ın ise Galatasaray’ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’nın, söz konusu görüşmeler için Feghouli’nin menajeriyle bir araya geldiği ve Feghouli’nin senelik 2 milyon Euro talep ettiği iddia edildi.

BEŞİKTAŞ 1,5 MİLYON EURO SUNDU

Beşiktaş, Galatasaray’ın eski yıldızını kadrosuna katmak istiyor! Görüşmeler başladı…

Gündeme gelen iddialara göre Beşiktaş cephesi, Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli’ye imza parası ve bonuslarla birlikte toplam 1,5 milyon Euroluk bir teklif sundu. Ceyhun Kazancı’nın, bu ücret üzerinden görüşme yapmayı kabul etmeleri durumunda Beşiktaş’ın Feghouli’ye kapılarının açık olduğunu iletti. Sofiane Feghouli’nin Türkiye’de kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. Galatasaray’dan ayrılan başarılı oyucunun kararı sonrası Beşiktaş ile Feghouli arasında bir anlaşma sağlanabilir.

SOFIANE FEGHOULI KARİYERİ

32 yaşındaki Cezayirli milli futbolcu Sofiane Feghouli, futbola Red Star altyapısında başladı ve ardından Paris Saint-Germain, Grenoble altyapılarında forma giydi. Grenoble ile profesyonel kariyerine adım atan Feghouli, 2010 yılında Valencia’ya transfer oldu. Bir sezon Almeria forması giyen Feghouli, 2016-2017 arasında West Ham United forması giydi ve 2017 yılında Galatasaray’a transfer oldu. Feghouli sarı kırmızılı forma ile 126 maçta 25 gol attı.