Boğaz'da 10 Tane Yalım Var Diyen Ali Ağaoğlu'nun Serveti 2 Senede 350 Milyon Dolar Eridi!

Serveti ile en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Ali Ağaoğlu lüks araba koleksiyonu ile de gündemdeki yerini koruyor.
Boğaz'da 10 Tane Yalım Var Diyen Ali Ağaoğlu'nun Serveti 2 Senede 350 Milyon Dolar Eridi!

Serveti ile en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Ali Ağaoğlu lüks araba koleksiyonu ile de gündemdeki yerini koruyor. Uzun süredir ekranlarda olmayan ve Ali Ağaoğlu şu an nerede, ne yapıyor sorularının sorulmasına neden olan Ağaoğlu tarafından BBC kanalına verilen röportajın yankıları sürüyor. Ali Ağaoğlu'nun kaç arabası var, evleri nerede, yalısı kaç tane, Bentley ve Rolls Royce sayısı nedir sorularının yanıtları haberimizde...

Türkiye'nin en zenginleri listesinde üst basamaklarda yer alan Ali Ağaoğlu magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri olmasına rağmen kendisini bir anda gündemden çekmişti.



Uzun süredir kameralardan uzakta duran Ali Ağaoğlu bu sefer ise geçmiş dönemde BBC kanalına verdiği röportaj ile gündeme oturdu.



ALİ AĞAOĞLU: İSTANBUL BOĞAZINDA 10 TANE YALIM VAR!



Ali Ağaoğlu'nun serveti uzun süredir konuşulurken BBC tarafından Türkiye için özel olarak hazırlanan iki bölümlük video belgeselin yeniden yayımlanması ile Ali Ağaoğlu bir kere daha gündem oldu.



Röportaj esnasında Kuvyet Kraliçesi ile yaşadığı bir anısına da yeren Ali Ağaoğlu "Zaten Boğaz'da 9-10 tane yalım var. Bir kere Kuveyt Kraliçesi'ni burada misafir ettim. O talip oldu. 'S... git' dedim. Gitsin o b... Thames Nehri'nin kenarında yer alsın" sözleri ile izleyenlerde büyük bir şok etkisi yarattı.



ALİ AĞAOĞLU'NUN KİŞİSEL SERVETİ 2 SENEDE 350 MİLYON DOLAR ERİDİ!



Özellikle de 2018 yılında inşaat sektöründe yaşanan ciddi daralma müteahhitlerin büyük sıkıntılar yaşamasına da neden olmuştu.



Süreçte Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alana Ali Ağaoğlu'nun da kişisel servetinin 350 milyon dolar azaldığı görüldü. FORBES dergisi tarafından açıklanan en zengin Türkler listesinde ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu 2018 yılında 1,10 milyar dolarlık servete sahipken 2020 yılında ise bu rakam 750 milyon dolara geriledi.



2 senelik süreçte kişisel servetinde 350 milyon dolarlık erime olan ünlü işadamı bir dönemde satışa çıkardığı lüks araç koleksiyonu nedeni ile "ekonomik kriz mi yaşıyor?" sorularının gündeme gelmesine neden olmuştu.



Emlak365.com