Bugün başvuru için SON GÜN! KYK üniversite 1,2,3 ve4. Sınıf öğrencilerini işe alıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki binlerce ve hatta milyonlarca öğrenciye okurken çalışma fırsatı geldi. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından "Bugün son gün" diyerek paylaştı.
Bugün başvuru için SON GÜN! KYK üniversite 1,2,3 ve4. Sınıf öğrencilerini işe alıyor!

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden milyonlarca öğrenciye umut olacak hem aktiviteli hem de eğlenirken para kazanabilecekleri istihdam alanı yaratıldığını açıkladı.

616x321-maas-gibi-burs-destegi-1596775964948.jpeg

Bugün başvuru için SON GÜN! KYK üniversite 1,2,3 ve4. Sınıf öğrencilerini işe alıyor! Günlük 2 saat, haftada 8 saat çalışılacak- Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK)'nın ilanında Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında barınan milyonlarca öğrenciye günlük 2 saat ve toplamda haftalık 8 saat sürecek iş imkanı sağlanacağı açıklandı.

27 EYLÜL (BUGÜN) SON GÜN ACELE EDİN

KYK yurtlarına bağlı olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında Bayburt Üniversitesi ve Damla Gönüllüleri iş birliği ile hayata geçirilen Yurt Time Spor Projesi hayata geçiriliyor. Tüm üniversiteli öğrenciler 27 Eylül Çarşamba yani bugün başvuru yaparak kamu kurumunda çalışma deneyimine başlayabilecekler.

lkjhgfd.jpg

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN

Başvurular bugün e-Devlet üzerinden son olarak gerçekleştirilecek. Başvurularda öğrenci seçimleri, akademik başarı göz önünde bulundurularak yazılım üzerinden tamamen şeffaf bir anlayış ile sürdürülüyor.

HANGİ İŞ ALANLARINDA ÇALIŞILACAK

KYK'nın resmi paylaşımında projenin içeriği ve öğrencilerin çalışacakları alanlar belirtildi. Şu ifadeler kullanıldı:

Yurt-Time Spor Projesi başvuruları başladı. Kütüphane, genç ofis, eğitim asistanlığı gibi 26 farklı alanda görev alan gençler, sporu da mesailerine katarak hem sorumluluk alıyor hem de para kazanıyor.Öğrenciler toplamda günlük 2 saat ve haftada 8 saat çalışıyorlar. Ayrıca çalıştıkları alan içerisindeki spor alanlarında da 5 dakikalık spor aktivitesi yapabilme imkanı bulunuyor.

Bir önceki deneyimlere bakıldığında, Yurt-Time Spor Projesi’ne katılan dokuz bin genç üzerinde yapılan saha araştırmalarında gençler, projenin kendilerine günlük spor yapma alışkanlığı, kamuda görev alma tecrübesi ve sorumluluk bilinci kazandırdığını, bütçelerini yönetme konusunda katkıda bulunduğunu ifade ederek projeden memnuniyetlerini ifade ediyor. Bu kapsamda milyonlara umut olan proje için çalışmalar hızla devam ederken öğrencilerin başvuruları bekleniyor.