Bülent Ersoy Mezarı İçin 1.5 Milyon TL Ödedi! Şifreli ve Asansörlü Olacak

Türk müziğinin divası olarak anılan Bülent Ersoy mezarı için küçük bir servet ödedi. Kısa süre önce babasının mezar yerinde yaptığı açıklama ile gündem olan diva kendi mezar yerini buldu.
Bülent Ersoy Mezarı İçin 1.5 Milyon TL Ödedi! Şifreli ve Asansörlü Olacak

Türkiye'nin divası olarak ünlenen Bülent Ersoy, hatırlanacağı üzere geride bıraktığımız günlerde vefat eden babasının cenaze törenine katılmıştı. Babasının mezarlığa defni sırasında mezar yerinin çok dar olduğunu belirterek ölçülerin standart olduğunun söylenmesi üzerine "Ben ne yapacağım? Ben standarda sığmam ki" sözleri ile büyük yankı uyandırmıştı.

Yanında bulunan kişinin bu söz üzerine "seninkini daha büyük yapacağız" sözlerini kullanması üzerine yayımlanan video sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Yayımlanan videodan sonra Bülent Ersoy'un aradığı mezarlığı bulduğunu menajeri Fevzi Siverek açıkladı.

BÜLENT ERSOY'UN KÜÇÜK BİR SERVET ÖDEYECEĞİ MEZARLIĞI NEREDE?

Özel bir televizyon kanalında yayımlanan magazin programının canlı yayınına katılan Siverek, babasının cenaze töreni sonrası Bülent Ersoy'un İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu arayarak yardım istediğini belirterek Bakan Soylu'nun kendisine olumlu yanıt verdiğini dile getirdi. Siverek "Bülent Hanım'a Zincirlikuyu'dan bir mezar yeri ayarlamıştım.

Bülent Ersoy Mezarı İçin 1.5 Milyon TL Ödedi! Şifreli ve Asansörlü Olacak

Ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım'ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Bir de mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de çok şatafata müsaade etmez. Allah geçinden versin tabii kimin ne zaman öleceği belli olmaz. Eğer benden önce hakkın rahmetine kavuşursa böyle bir projemiz var" diyerek 3 kişilik mezar yerinin hazır olduğunu söyledi.

Mezar yerinin maliyeti konusunda da açıklama yapan Siverek mezar yerinin bitmesi ve asansör, şifre sistemi gibi giderlerin toplamda yaklaşık 1,5 milyon TL tutmasını beklediklerini söyledi.