Canan Karatay bağışıklık sistemini güçlendiren gizli formülünü açıkladı

Türkiye'de sağlıklı yaşam adına önemli açıklamalarda bulunan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'dan yeni formül açıklaması da geldi.
Canan Karatay bağışıklık sistemini güçlendiren gizli formülünü açıkladı

Canan Karatay bağışıklık sistemini güçlendiren gizli formülünü açıkladı - Türkiye'de sağlıklı yaşam adına önemli açıklamalarda bulunan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'dan yeni formül açıklaması da geldi. Buna göre ise sağlıklı beslenmelerin bir parçası olarak dahil edilebilecek besleyici besinler arasında yer alan Karatay'da tok tutma ve gün boyunca da sürekli enerji sağlamaya da yardımcı olabilecek kahvaltılarda yumurta tavsiyeleri geldi.

Sağlıklı ömür yaşamak adına önemli tavsiyelerde bulunan Canan Karatay, bu konu ile ilgili de milyonlarca kişinin merak ettiği sağlıklı beslenme tavsiyelerinde bulundu. Yumurta tüketimlerinin önemine değinen ünlü profesör bu süreçte günde 2 tane tüketilmesi durumlarında da bağışıklık sistemlerini güçlendirebileceği açıklamalarında bulundu.

Ülke geneli diyet önerilerinin de önemli parçası olan ve iyi bir protein ve sağlıklı yağ kaynağı olarak da bilinen yumurta tüketiminin önemine dikkat çeken Karatay'a göre de yumurta, sağlıklı beslenmenin de bir parçası olarak bilinen besleyici besindir.

İşte Canan Karatay'ın gizli tarifi:

Yumurtaları kaynatarak, haşlayarak veya sebze ve zeytinyağı ile omlet yaparak sağlıklı bir şekilde pişirin.

Ekmek, şeker, margarin gibi birçok besinin tüketilmemesi konusunda uyarılarda bulunan Canan Karatay böylece sağlık için gizli silahını açıklamış oldu.

Özellikle köy yumurtasının faydalarından bahseden Canan Karatay bu konu ile ilgili de günde 2 tane haşlanmış yumurta tüketimine dikkat çekerek hastalıklardan uzak kalacağının önemine değindi.