Caner Erkin ve Şükran Ovalı 2 Yaşındaki Kızları Mihran Ela İçin Çekmeköy'de Ki Konut Projesinden 10 Milyon Liralık 4 Ev Aldı!

Beşiktaş'ta ve milli takımda top koşturan Caner Erkin ile oyuncu eşi Şükran Ovalı kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım yapmak için Çekmeköy'de satışa sunulan ünlü bir konut projesinden tanesi 2 milyon 500 bin lira olan 4 ev satın aldı.
Caner Erkin ve Şükran Ovalı 2 Yaşındaki Kızları Mihran Ela İçin Çekmeköy'de Ki Konut Projesinden 10 Milyon Liralık 4 Ev Aldı!

Beşiktaş'ta ve milli takımda top koşturan Caner Erkin ile oyuncu eşi Şükran Ovalı kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım yapmak için Çekmeköy'de satışa sunulan ünlü bir konut projesinden tanesi 2 milyon 500 bin lira olan 4 ev satın aldı. Detaylar haberimizde...

Futboldan kazandığı paraları emlak yatırımında değerlendirmeye devam eden Caner Erkin çok konuşulacak bir yatırıma daha imza attıl



Caner Erkin ve 2017 senesinde evlendiği Şükran Ovalı 2 yaşında olan kızları Mihran Ela için tam 10 milyon liralık konut yatırımı yaptı.



2 YAŞINDAKİ KIZI İÇİN 10 MİLYON LİRALIK KONUT YATIRIMI YAPTI!



Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan tarafından kaleme alınan yazıya göre Caner Erkin henüz 2 yaşında olan kızının geleceğini güvence altına almak için tam 10 milyon liralık konut yatırımı yaptı.



Bir dönem lüks yaşantısı ve ilk eşi ile olan çalkantılı evliliği ile magazin gündeminden hiç düşmeyen Caner Erkin mutluluğu ikinci eşi Şükran Ovalı'da bulmuş, hem profesyonel spor hayatını hem de özel yaşantısını evliliğinden sonra bir düzene oturtmuştu.



2017 senesinde çok konuşulan bir düğün ile dünya evine giren çift daha sonra ise Mihran Ela adını verdikleri kızlarını kucaklarına almıştı. Caner Erkin kızı için hiçbir masraftan kaçınmazken son yapmış olduğu yatırım ise dudak uçuklattı.



Milli sporcu Çekmeköy'de satışa sunulan lüks konut projesinden kızının geleceğine yatırım olması amacı ile 4 adet süper lüks daire alırken her bir daire için 2 milyon 500 bin lira olmak üzere toplam 10 milyon liralık ödeme yapmış.



Emlak365.com