CİMER'e Şikayet Edilen Aleyna Tilki Hakkında Soruşturma Açıldı!

Son dönemde özel bir dijital yayın platformunda yayımlanan dizisi ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki hakkında CİMER üzerinden yapılan şikayet nedeni ile soruşturma açıldığı öğrenildi. Aleyna Tilki ne dedi?
CİMER'e Şikayet Edilen Aleyna Tilki Hakkında Soruşturma Açıldı!

Dillere plesenk olan çok sayıda şarkıya ses veren ve son dönemin adından en çok söz ettiren isimleri arasında yer alan Aleyna Tilki hakkında soruşturma açıldı. Yapılan açıklama kapsamında söz konusu soruşturmanın CİMER üzerinden yapılan şikayet nedeni ile açıldığı öğrenildi.

ALEYNA TİLKİ NE DEDİ, NEDEN SORUŞTURMA AÇILDI?

Son dönemde sık sık yaşadığı polemikler nedeni ile gündeme gelen yeni jenerasyonun en sevilen isimleri arasında yer alan Aleyna Tilki hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.

Genç yaşına rağmen güçlü sesi ve hit olan şarkıları ile büyük bir üne kavuşan Aleyna Tilki sık sık sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamalar nedeni ile eleştirilere hedef oluyordu.

Bunlardan biri de Aleyna Tilki'nin aşı karşıtı olduğunu duyurduğu "Anneme, kendime ve kardeşime aşı yaptırmam. güvenmiyorum! İnsanları Korona değil, ilaçlar öldürüyor" paylaşımı olmuştu. Son derece kritik bir dönemde yapılan bu açıklama yaşanan tereddütleri körüklediği nedenleri ile eleştiriye neden olmuştu.

Özellikle de ilaçların öldürdüğü yönündeki paylaşımı büyük tepki çeken Aleyna Tilki hakkında CİMER üzerinden bir vatandaş devleti aşağılayarak halkı korku ve paniğe sevk ettiği iddiası ile şikayette bulundu. Söz konusu şikayet üzerine Tilki hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi. Soruşturmanın sonucunda Aleyna Tilki hakkında dava açılıp açılmayacağı belli olacak.

Aleyna Tilki'ye Covid 19 soruşturması açılması büyük yankı uyandırırken aynı zamanda sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.