Çok Sayıda Şehirde İnşaat İşçisi Alımı için İŞKUR'da Duyurular Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda firma yayımladıkları duyurular ile personel alımı yapacaklarını duyurdular.
Çok Sayıda Şehirde İnşaat İşçisi Alımı için İŞKUR'da Duyurular Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda firma yayımladıkları duyurular ile personel alımı yapacaklarını duyurdular. Emlak alanında yayımlanan bu iş ilanlarında en fazla inşaat işçisi alımları için duyurular yayımlandı. Emlak365 olarak bizlerde bu alanda yayımlanan ilanları ve bu ilanlara başvuru aşamalarını sizlerle paylaşıyoruz.

Emlak sektöründe yaşanan hareketlilik iş ilanlarına da yansıdı.



Çok sayıda şehirde yeniden başlayan inşaatlar için firmalar çok sayıda alanda işçi alımı yapacaklarını duyurdular. Emlak365 olarak bizlerde yeni yayımlanan ve başvuru süreci devam eden bu ilanların detaylarını inceledik.



İNŞAAT İŞÇİSİ ALIM İLANLARI TEMMUZ 2020



Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanlarda inşaat alanında dair çok sayıda kadroda personel alımları yapılacağı duyuruldu.



Söz konusu bu personel alım ilanlarında en kalabalık, en fazla alım ilanına sahip olan meslek grubu ise Beden İnşaat İşçisi alımları. En az ilköğretim mezunu olmak kaydı ve mesleki yeterlilikleri sağlamak şartıyla yayımlanan bu ilanlarda yüzlerce duyuru var. Söz konusu bu ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar için en önemli şart ikamet şartı. Firmalara personellerin inşaat yapılan illerde ikamet etmesini istiyorlar.



Beden işçisi alım ilanlarında dikkat çeken bir diğer koşul ise adayların talep edilen mesleki özellikleri sağlamaları. Beden işçisi dışında, ustabaşı, boyacı, sıvacı gibi özel olarak belirtilen meslek gruplarına başvuru yapacak adaylar firmaların tüm şartlarını sağlamalılar.



Bu personel alım ilanlarına başvuru işlemleri ise Türkiye İş Kurumu üzerinden elektronik olarak yapılabiliyor.



Emlak365.com