Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısı konuşması ne zaman 5 Ekim Çarşamba günü saat kaçta? Recep Tayyip Erdoğan ne açıklayacak, tarihi mücadele nedir?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan başörtüsü çıkışı sonrasında AK Parti'den ilk açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapılan açıklama ile tarihi mücadele de yeni aşama vurgusu ile herkes toplantıyı dinlemeye davet edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısı konuşması ne zaman 5 Ekim Çarşamba günü saat kaçta? Recep Tayyip Erdoğan ne açıklayacak, tarihi mücadele nedir?

Dün akşam herkesi sosyal medya hesabına davet eden Kemal Kılıçdaroğlu paylaştığı video ile başörtüsü konusunda önemli açıklamalarda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımında "Bazı şeyler yürek ister, o yürek benim yol arkadaşlarımda var" çıkışı ile büyük yankı uyandırmıştı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'ye yaptığı çağrı sonrasında gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrilmişti. AK Parti adına ilk açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapıldı. Çelik herkesi yarın ekran başına davet etti. 

AK PARTİ GRUP TOPLANTISI NE ZAMAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GRUP KONUŞMASI YARIN SAAT KAÇTA?

Çelik yapmış olduğu açıklamasında "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık" diyerek herkesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını takip etmeye davet etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak olan konuşma merak konusu olurken AK Parti grup toplantısı yarın yani 5 Ekim 2022 tarihinde saat 10:30 itibari ile başlayacak.