Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakanlıklara çok sayıda atama gerçekleştirildi!

Bugün Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan atama kararları yayımlandı. Bu karara göre çok sayıda bakanlığın ataması gerçekleştiği ifade edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakanlıklara çok sayıda atama gerçekleştirildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı! 18 Eylül 2023 tarihli Resmi Gazete atama kararlarına göre bakanlıklara çok sayıda atamaların gerçekleştirildiği öğrenildi. Bu çerçevede yapılacak olan atamaların detayları şu şekildeydi;

BAKANLIKLARA ÇOK SAYIDA ATAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Yayımlanan ilk atama kararına göre Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyeliğine Yunus Emre Karaosmanoğlu atandı. Bununla birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Müfettiş Yardımcıları Ahmet Kara, Muhammet Mustafa İmamcı, Nesibe Gökçen Batıer, Hicran Köse ve Mustafa Gövyaprak göreve geldi.

screenshot-208.png

İçişleri Bakanlığı üst kademe kamu yöneticiliklerine yapılan atamalar şu şekildeydi;

İller İdaresi Genel Müdürlüğüne Mehmet Emin Bilmez, Personel Genel Müdürlüğüne Nedim Akmeşe, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Abdullah Korkmaz, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Muhammet Selami Yazıcı, Strateji Geliştirme Başkanlığına Mehmet Mut, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Başkan Yardımcılıklarına Önder Bozkurt ve Hamza Taşdelen, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğüne Orhan Tatar, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Afetlere Müdahale Genel Müdürlüğüne Sadi Ergin, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Barınma ve Yapım İşleri Genel Müdürlüğüne Ahmet Nehar Poçan, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Cengiz Gevrek, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığına Mustafa Güngör, Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Davut Düzgün atandı.

screenshot-209.png

screenshot-210.png

Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan kadrolara ise Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Sinan Aydın, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Alireisoğlu, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Harun Tüysüz getirildiği ifade edildi.

Haber Editörü