Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

7 Ekim tarihli Resmi Gazete kararlarında Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı. Üst kuruluşlara atamalar gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Bugün yani 7 Ekim tarihli yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan atama kararları sonucunda görevden alınan ve göreve getirilen isimler tek tek açıklandı.

ATAMA KARARLARI YAYIMLANDI!

Bakanlık ve müftülüklerde yapılan bu atamalar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan bu atama kararları şu şekildeydi;

Diyanet İşleri Başkanlığı;

- İzmir İl Müftülüğüne, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan KAZANCI,

- Afyonkarahisar İl Müftülüğüne, Diyarbakır İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU,

- Diyarbakır İl Müftülüğüne, Ağrı İl Müftüsü Celal BUYUK,

- Ağrı İl Müftülüğüne Necati ŞAFAK

- Kırşehir İl Müftülüğüne, Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa TEKİN,

- Kahramanmaraş İl Müftülüğüne Abdurrahman KOTAN,

- Giresun İl Müftülüğüne Selçuk KILIÇBAY,

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Ekli listede yer alan Üst Kademe Kamu Yöneticiliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince hizalarında belirtilen kişiler atanmıştır.

screenshot-130.png

screenshot-131.png

screenshot-128.png

KAMU KURUMLARINA YENİ ATAMALAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Yukarıda verilen üst düzey atamaların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar ise şu şekildeydi;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Başmüfettişliğine, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 37 nci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince Hüseyin KOCABIÇAK atanmıştır.

Adli Tıp Kurumu Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 38 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ATAN görevlendirilmiştir.

Adli Tıp Kurumu Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Üroloji Üyeliğine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 38 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Fatih ŞİMŞEKOĞLU görevlendirilmiştir.

Adli Tıp Kurumu Sekizinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Genel Cerrahi Üyeliğine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 38 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emin KÖSE görevlendirilmiştir.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğüne, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğüne ve Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne de yeni atamalar yapılmıştır.