Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Ülkemizde 3 günlük milli yas ilan edildi

Bugün cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son açıklama ile birlikte ülkemizde milli yas ilan edildiği öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika duyurdu! Ülkemizde 3 günlük milli yas ilan edildi

İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışmada binlerce Filistinlilerin hayatını kaybetmesinin ardından bugün ülkemizde milli yas ilan edileceği açıklanmıştı. Konu ile ilgili yapılan açıklamaların ardından az önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dakika duyurdu!

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK AÇIKLAMIŞTI!

Konuya ilişkin bugün konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Yaşadığımız çok elim olaylardan sonra milli yas ilan edebiliyoruz. Şu anda çalışmaları devam ediyor. Bugün gün içerisinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan edilecek. Genel Kurul'daki tüm siyasi partilerin de bundan memnuniyet duyacağına eminim. Bu, bizim özellikle TBMM olarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tüm unsurlarıyla beraber başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bu konuyu hangi seviyede anladığımızın görülmesi açısından önemlidir diye düşünüyorum. Sanıyorum, Genel Kurul devam ederken, bugün içinde nihayetlenmiş olur. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesini de burada paylaşırız." şeklinde ifadeler ile milli yas ilan edileceğini duyurmuştu.

ÜLKEMİZDE 3 GÜNLÜK MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ!

Son dakika açıklaması ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise "(Filistin) Çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehidimize duyduğumuz saygının bir gereği olarak ülkemizde 3 günlük milli yas ilan edilmiştir." ifadeleri ile milli yasın ilan edildiğini resmen duyurdu.

Haber Editörü