Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!

Bugün TBMM'de konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan enflasyon hakkında açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!

Bugün TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyon konusunda net mesajlar verirken, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan vergisiz telefon ve 10 GB internet hakkında da hayırlı olsun diyerek konuştu.

ENFLASYON MESAJI VERDİ!

Yapılan açıklamalarda enflasyon hakkında konuşan Erdoğan, Aziz milletim, değerli arkadaşlarım, kıymetli misafirler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Bu planın odağında elbette Türkiye Yüzyılı hedefi vardır. Çevreye duyarlı, yüksek katma değer üreten, istikrarlı, müreffeh gelecek için bu adımın hayırlı olmasını diliyorum.

Bir önemli düzenleme de 2024 bütçesidir. Hedeflerimizin tamamlayıcısı olarak görüyoruz. Şehirlerimizin depreme hazırlanması çalışmasıdır. Acıları unutturma çabası vardır. Bu bir taktiktir. Acıyı ilk günkü tazeliği ile yüreğimizde hissediyoruz. Bu felaketi her zaman gündemimizin ilk sırasında tutacağız. Şehirlerimizi eskisinden iyi seviyeye getirene kadar çalışacağız. Bu kararlılığımızı 2024 bütçesinde görmek mümkündür.

İstihdamı artırırken diğer yandan enflasyonla mücadele içindeyiz. Türkiye ne büyümesinden taviz verir ne de enflasyona teslim olur.

Hepsinin üstesinden geleceğiz. Yatırımcısından işçisinden üreten her kardeşimizin meselesi bizim meselemizdir. Her emeklimizin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Ailesinin tüm yükünü omuzlayan her ev hanımının derdi bizim derdimizdir. Her gencimizin beklentisi bizim sorumluluğumuzdur.

Cep telefonu ve bilgisayar desteği ile 10 gb internet sözümüzü tuttuk. Kararın gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum." mesajlarını vererek vatandaşlara müjdeleri peş peşe sıraladı.

Haber Editörü