Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Değişikliği Mi Geliyor? Ünlü Gazeteciden Yeni Kabine İddiası

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının ardından Gazeteci Fatih Altaylı'dan yeni kabine iddiası geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Değişikliği Mi Geliyor? Ünlü Gazeteciden Yeni Kabine İddiası

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının ardından Gazeteci Fatih Altaylı'dan yeni kabine iddiası geldi. Fatih Altaylı elde ettiği bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haftasonunda yeni kabineyi açıklayabileceğini söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevinden beklenmedik şekilde istifa etmesi siyasi gündemin en önemli konu başlığu haline geldi.



Berat Albayrak'ın istifasının ardından kabine değişikliğine ilişkin bazı iddialar basında yer almıştı. Bu iddialardan bir tanesi de Gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Fatih Altaylı programında hem Berat Albayrak'ın istifasını yorumladı hemde kabine değişikliği iddialarına değindi.



CUMA GÜNÜ YENİ KABİNE Mİ GELİYOR?



Gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk TV'de Teke Tek programını sundu. Program kapsamında siyasi gündemi değerlendiren Fatih Altaylı, ani alınan Berat Albayrak istifasına dair açıklamalarda bulundu. Konuya ilişkin görüşlerini kamuoyu ile paylaşan Altaylı bu istifanın yanında yeni gelişmeler olabileceğini ifade etti.



Konuşmasında kabine değişikliği olabileceğini işaret eden Altaylı, "Cuma günü yeni kabinenin açıklanabileceği yönünde bir bilgi geldi." dedi.



Berat Albayrak'ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımın ardından Gazeteci Fatih Tezcan'dan da bu yönde bir açıklama gelmişti. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Tezcan kabine değişikliği zamanı gelmiş olabilir ifadelerini kullanmıştı.



Emlak365.com