Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na seçim sloganı önerisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün TBMM’de AK Parti grup toplantısına katılarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine bir de slogan önerisinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na seçim sloganı önerisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün AK Parti’nin TBMM’deki grup toplantısına katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Altılı masayı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, altılı masanın açıkladığı mutabakat metnini de yaylım ateşine tuttu.

MUTABAKAT METNİNDEN EĞLENCE MALZEMESİ ÇIKAR

Millet İttifakı’nın ortak Politikalar Mutabakat Metni’ni eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne yapmışlar diyerek bir bakalım dedik. Keşke bakmaz olaydık. Kendimiz adına değil de bu partilere umut bağlayanlar için üzüldük. Bunların ortak metinlerinden gençlere güzel eğlence malzemesi çıkar. Bunlardan işe yarar bir şeyler çıkmayacağını tahmin ediyorduk ama milletimiz adına üzüldük.” dedi.

Eleştirilerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunlar bırakın yeni projeler için kafa yormayı bu ülkede ne yapıldığına bile bakmamışlar. Açıkladıkları metinde herkese selam veriyorlar. Kayyımı kaldıracağız diyerek HDP’ye, OHAL kararnamelerini iptal edeceğiz diyerek de PKK ve FETÖ’cülere selam veriyorlar. Genelkurmay Başkanlığına ve MİT’e sataşarak tüm terör örgütlerine ve onları kullananlara selam veriyorlar. İçlerinden birisi çıkıp ‘Batı bize aferin diyecek’ diyor. Sana yazıklar olsun. Sen Batı’nın aferin demesine muhtaç mısın?” ifadelerini kullandı.

SLOGAN ÖNERİSİ

Kemal Kılıçdaroğluna bir de slogan önerisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz kendisine zaman zaman Bay Kemal şeklinde hirap ediyoruz. Yerli ve milli olmadığı için sonundaki ünlem ile bunu kast ediyoruz ama onu da anlamadı kendisine slogan yaptı. Madem Bay Kemal bu sloganı çok sevdi kendisine bundan sonra kullanacağı sloganı da vereyim: bay bay Kemal. Bizden yana helali hoş olsun. Tepe tepe kullansın. Telif filan da istemeyiz. Memleketin gülmeye, eğlenmeye de ihtiyacı var. Hiçbir işe yaramıyorsunuz bari o işe yarayın.” şeklinde konuştu.