Kabine Toplantısı Ne Zaman Saat Kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan Konuşması! Okullar, Dolar, Asgari Ücret, Aşı, Kapanma

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gün içerisinde toplanacak. Peki kabine toplantısı saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek, kararlar ne olacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman konuşacak?
Kabine Toplantısı Ne Zaman Saat Kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan Konuşması! Okullar, Dolar, Asgari Ücret, Aşı, Kapanma

Gündem ve ekonomi başlıkları ile toplanacak olan Kabine Toplantısında yoğun mesai olması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği kabine toplantısında en önemli başlık ekonomi olarak gösteriliyor. Özellikle yılsonuna doğru düşen alım gücü ve enflasyon oranları ile dolar faiz başlıkları konuşulacak.

CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNE TOPLANTISI 22 KASIM

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı 22 Kasım Pazartesi günü (bugün) öğleden sonra toplanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantının 3 buçuk 4 saat civarı sürmesi bekleniyor. Toplantının ardından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam saatlerinde 20.00 sularında bir konuşma yapacak.

Alınan kararları açıklayacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merak edilen konulara dair atılacak adımları ilan edecek.

KABİNE TOPLANTISINDA GÖRÜŞÜLECEK KONULAR

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının en önemli gündem maddesinin ekonomi olması bekleniyor. Faiz indirimi sonrasında yükselen dolar kuru ile temel gıda ürünleri başta olmak üzere yaşanan fiyat pahalılığı toplantıda görüşülecek.

Kabinede bu kapsamda asgari ücrete yapılacak zam oranı ele alınacak.

Ekonomi dışında gündemin bir diğer önemli maddesi Covid-19 tedbirleri olacak. Okulların yüz yüze eğitime devam etmesi, aşılama çalışmalarında son durum, hastanelerin doluluk oranı gibi konular konuşlacak.

Ele alınması muhtemel son başlık ise yurtdışı gelişmeleri. Suriye, Doğu Akdeniz konularının Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında konuşulması bekleniyor.