Defne Samyeli Ve Ev Sahibi Arasında Gerginlik Tırmanıyor: Hem 1,5 Yıldır Kira Ödemiyor Hem De İtibarımı Zedeliyor!

Defne Samyeli'nin mahkemelik olduğu ev sahibi yaşanan sorunla alakalı olarak bir açıklama yaptı.
Defne Samyeli Ve Ev Sahibi Arasında Gerginlik Tırmanıyor: Hem 1,5 Yıldır Kira Ödemiyor Hem De İtibarımı Zedeliyor!

Defne Samyeli'nin mahkemelik olduğu ev sahibi yaşanan sorunla alakalı olarak bir açıklama yaptı. Defne Samyeli'nin kira ödemediği için konuyu başka yerlere çektiğini söyleyen ev sahibi Yusuf Araz hakkındaki tüm suçlamaları reddetti.

Defne Samyeli ile ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kira ödemediğine dair anlaşmazlık sert bir şekilde medyada yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Defne Samyeli'nin kirasını ödemediğini iddia ederek icra takibi başlatan Yusuf Araz avukatı aracılığı ile de tahliye davası açmıştı.



İkili arasındaki kiradan kaynaklı dava devam ederken Defne Samyeli karşı atağa geçerek ev sahibinin kendisi hakkında “1,5 yıldır kiramı alamıyorum” sözlerinin itibarını zedelediği gerekçesiyle 50.000 TL'lik manevi tazminat davası açmıştı.



EV SAHİBİ İDDİALARI YALANLADI



Ev sahibi Yusuf Araz yaşananlar ile alakalı olarak bir açıklama yaparak Defne Samyeli'nin mahkemeye başvururken verdiği dilekçede kendisi hakkında yazılanların asılsız olduğunu söyledi. Araz bir basın kuruluşuna verdiği demeçte, “Defne Samyeli benim hakkımda tehdit, hakaret ve şantaj iddialarını gündeme getirmiştir. Defne Hanım 1,5 yıldır kirasını ödemiyor. Konunun tek doğru tarafı budur, geri kalanı gerçek dışıdır. Bunun için de yasal süreç avukatım tarafından başlatılmıştır.” dedi.



DEFNE SAMYELİ'DEN ÖZÜR BEKLENİYOR



Defne Samyeli'den özür beklediğini söyleyen ev sahibi Araz, “Hem kira ödemesi yapmıyor hem de benim için iftira niteliğinde beyanatlarda bulunuyor. Yargıyı gereksiz meşgul ederek haklı çıkmaya çalışıyor. Bir kişinin mülkiyetinde bulunan kanutta kira ödemeden oturmanın adı nedir? Ben saygın bir iş adamıyım. Benim kişilik haklarıma alenen saldırıyor. Bundan dolayı derhal özür dilemelidir.” şeklinde konuştu.



Defne Samyeli mahkemeye verdiği şikayet dilekçesinde ev sahibinin kendisine “ne aşağılık insanlarsınız çıkın evimden” dediğini iddia etmişti. Ayrıca dilekçede Yusuf Araza kendisini rezil edeceği şeklinde bir şantaj ile de suçlanıyor.



Emlak365.com