Değerlerinize Uygun Tatil Yapabileceğiniz 3 İslami Otel

Muhafazakâr bir yaşam tarzına sahip olanlar için tatil, sadece dinlenmek değil, aynı zamanda değerlere uygun bir deneyim sunmalıdır.
Değerlerinize Uygun Tatil Yapabileceğiniz 3 İslami Otel

Muhafazakâr bir yaşam tarzına sahip olanlar için tatil, sadece dinlenmek değil, aynı zamanda değerlere uygun bir deneyim sunmalıdır. İslami kaidelere uygun hizmet sunan oteller, bu ihtiyaca cevap veren önemli alternatiflerdir. İşte sizin için seçtiğimiz 3 özel otel, tamamen alkolsüz ve İslami değerlere saygı gösteren konseptleriyle gönül rahatlığıyla İslami tatil yapabileceğiniz oteller olarak öne çıkıyor.

1. Selge Beach Resort & Spa

Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan bu otelde alkol servisi yapılmıyor. Tesisin hiçbir yerinde alkol kullanımına izin verilmiyor ve aynı zamanda tamamen muhafazakâr yaşam şekline uygun bir hizmet sunulduğunu da eklemek gerekir. Kadınlara özel korunaklı ve mahremiyetin ön planda tutulduğu yüzme, güneşlenme alanları yer alıyor. Helal yiyeceklerle hazırlanan yemekler servis ediliyor ve ayrıca otelde ibadet için kullanılabilecek alanlar da var. Yıl boyunca konaklayabileceğiniz bu otel için yerinizi erken dönemde ayırtmanızda fayda var.

2. Obam Termal Otel

Bu otel Balıkesir’de hizmet veriyor ve kolay bir şekilde ulaşım sağlayabileceğiniz otellerden biridir. Otel alkolsüzlük kuralının uygulandığı oteller arasında yer alıyor. Kadınlara özel bir kapalı havuzu olan konaklama adresinde yine kadınlar için hazırlanan ve tamamen korunaklı olan sağlık ile spa alanları da bulunuyor. Obam Termal Otel, İslami tatil deneyimi arayanlar için ideal bir seçenek. Obam Termal Otel hakkında merak ettiğiniz her türlü bilgiye sadece tek tıkla ulaşabilir, görselleri de inceleyebilirsiniz. Bunun için HalalBooking.com adresine tıklamanız yeterli olacak! Site üzerinden oteli incelemekle birlikte beğenmeniz durumunda rezervasyon işleminizi de gerçekleştirebilirsiniz.

3. Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa

Seferihisar'da hizmet veren bu termal otelde alkolsüz ve helal yiyecekler ile hazırlanan gıdalar servis ediliyor. Alkol kullanımına izin verilmeyen otel, hijyen ve temizlik konularında da öne çıkıyor. İslami tatilinizi geçirebileceğiniz bu konaklama adresi, muhafazakâr yaşam tarzına uygun bir hizmet sunuyor. Gecelik konaklama ücretlerini öğrenmek için HalalBooking.com'u ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda sitede yurt dışındaki İslami otelleri de inceleyebilirsiniz.

Advertorial Haber