Deniz Akkaya kara para aklıyor dedi Haluk Levent 5 milyon Liralık tazminat davası açıyor!

Kahramanmaraş depremi nedeni ile büyük bir bağış etkinliği düzenleyen Haluk Levent ve AHBAP derneği bu sefer ünlü manken Deniz Akkaya tarafından hedef alındı. Haluk Levent ise iddialara sert yanıt vererek 5 milyon liralık tazminat davası açacağını duyurdu.
Deniz Akkaya kara para aklıyor dedi Haluk Levent 5 milyon Liralık tazminat davası açıyor!

Yapmış olduğu yardımlar ve ihtiyaç sahiplerine verdiği büyük destek nedeni ile milyonların kalbine taht kuran Haluk Levent ve AHBAP Derneği, Kahramanmaraş depremi sonrasında da hemen organize olmuştu. Depremin daha ilk saatinden bu yana yardım kampanyası düzenleyen AHBAP bazı eleştirilere de hedef olmuştu. 

Sosyal medyada AFAD yerine AHBAP derneğine bağış yapılması bazı kişiler tarafından eleştirilirken her iki dernek için de "AFAD'da bizim AHBAP'Tta bizim" denilerek kampanya düzenlenmişti. AHBAP'a yönelik yeni bir saldırı ise bugün ünlü manken Deniz Akkaya tarafından yapıldı. 

DENİZ AKKAYA HALUK LEVENT İÇİN NE DEDİ?

Ünlü manken Deniz Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile "Dünden defa kaç defa özür diledin acaba? Duruşsuzluk böyle bir şey! Saklayacak şeyi, olmayan adam elif gibi dik durur. İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan. Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir. Bu bir özel uçak fotoğrafı değil, bu geçmiş davaları değil. Bu fotoğrafın açıklaması yoktur" diyerek peş peşe paylaşımlarda bulunmuştu. 

Deniz Akkaya kara para aklıyor dedi Haluk Levent 5 milyon Liralık tazminat davası açıyor!

HALUK LEVENT İDDİALARA NE CEVAP VERDİ?

Deniz Akkaya'nın hakkında yaptığı açıklamalara aynı sertlikle cevap veren Haluk Levent "1) Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri magazinden vurmaya da başladılar. Allah için vurun da şimdi yapmayın. Köylerde donanlar, evsizler, yakınlarının cesedini bulamayanlar canhıraş. Whatsap hatlarımız çığlık çığlığa. Şimdi ben ara verdim ve cevap yazıyorum Zamana yazık değil mi?" diyerek peş peşe paylaşımlarda bulundu. 

Yaşananlara isyan eden Haluk Levent, kendisi hakkında ithamlarda bulunan Deniz Akkaya hakkında 5 milyon liralık tazminat davası açacağını ve gelen tüm parayı depremzedeler için harcayacağını söyledi.