DEPREM OLDU! Kahramanmaraş 4.6 büyüklüğünde az önce sallandı

Facianın acıları hala dinmemiş ve Kahramanmaraş'ta hayatın normale dönme çalışmaları devam ederken bir deprem haberi daha geldi. 6 Şubat deprem faciasının merkez üssü Kahramanmaraş az önce 4.6 büyüklüğünde sallandı.
DEPREM OLDU! Kahramanmaraş 4.6 büyüklüğünde az önce sallandı

Türkiye 6 Şubat günü Kahramanmaraş dahil olmak üzere peş peşe 11 ilde büyük bir yıkıma uğradı. Maraş merkezli depremler binlerce can kaybı ile ülke geneline ağır hasarlar bırakırken deprem illerinde her yeni gün yeni bir deprem haberi gelmeye devam ediyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından bugün yapılan duyuruya göre Kahramanmaraş bir kez daha sallandı. 1 saat kadar önce AFAD'ın resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden açıklama geldi.

sdfskge.jpg

AFAD SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

AFAD'ın deprem dairesi tarafından her yeni gün Türkiye2nin her yerinde gerçekleşen depremler an ve an aktarılırken Kahramanmaraş'taki az önce gerçekleşen deprem de duyuruldu.

AFAD'ın resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre bugün yani 23 Ekim 2023 Cumartesi günü Kahramanmaraş'ın Göksun merkez üssünde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem bugün saat 11:22'dee yaşandı. AFAD tarafından depreme ilişkin duyuru ise tam 1 saat önce geldi. Yapılan açıklamalara göre, henüz depreme ilişkin olarak herhangi bir can ve mal kaybına rastlanmadığı bildirildi.

Türkiye'de anlık gerçekleşen tüm depremlere ise AFAD'ın resmi web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Google aramalara AFAD son depremler listesi yazarak ta ilinizde ya da ilçenizde deprem meydana gelip gelmediğini öğrenebilirsiniz.

AFAD her gün gerçekleşen tüm depremleri anlık olarak resmi web sitesi adresi üzerinden duyurmaya devam ediyor.