Dünya bu görüntüleri konuşuyor! 1000 yaşında uzaylı kalıntısı ilk kez gösterildi

Meksika parlamentosunda bugün uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki kalıntı sergilendi.
Dünya bu görüntüleri konuşuyor! 1000 yaşında uzaylı kalıntısı ilk kez gösterildi

Son yüzyılda en büyük tartışmalara neden olan uzaylı konusu hakkında dünya çapında merak edilenler artarken Meksika'da bugün tarihi bir olay yaşandı. Bugün Mecliste düzenlenen parlamentoda Peru'da bulunduğu ifade edilen ve uzaylılara olduğu iddia edilen iki ceset sergilendi. Görsellere göre iki ufak boyuttaki uzaylılar üzerinde yapılan incelemeler sonucunda bilim insanları tarafından ortalama olarak 1000 yaşında oldukları ifade edildi.

UZAYLILARA DNA TESTİ YAPILDI!

Yapılan açıklamalara göre Otonom Ulusal Meksika Üniversitesi’nde uzaylılar üzerinde incelemelerde bulunan bilim insanlarının DNA testlerini yaptığı öğrenildi. Gerekli yeminleri ederek bilgilendirmelerde bulunan bilim insanları, “DNA testi yaptık ve bu canlıların bizim gezegenimize ait olmadığını tespit ettik. Bunları bir UFO enkazından çıkarmadık. Onları madenlerde yerin altında bulduk ve fosilleşmişlerdi” dedi.

screenshot-73-001.png

Konuya ilişkin konuşan FO uzmanı Jaime Maussan, “Bu kalıntılar bizim evrimsel sürecimizin bir parçası değil” dedi. Harvard Astronomi Anabilim Dalı Direktörü Profesör Abraham Avi Loeb ise “Meksika hükümeti bu bulguları bütün bilim insanlarına açmalı ve uzaylıların varlığına dair olasılıklar incelenmeli” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Onlarca yıldır varlıkları konusunda pek çok iddianın gündeme gelmesi fakat uzmanlar tarafından konu ile ilgili sürece dair herhangi bir şekilde çalışmalarının sonuçlarının paylaşılmamasının ardından yapılan bu sergi dünyaya damga vurdu. Şimdi ise bu uzaylılar hakkında daha fazla bilginin Meksika tarafından dünyaya duyurulup duyurulmayacağı konusunda merak edilenler de arttı.