Ev ekonomisinde tasarruf dönemi! İpragaz 12 kg ev tüpünde indirim kampanyasını başlattı!

Ev ekonomisine katkıda bulunmak ve tasarruf sağlamak isteyenler için İpragaz’dan Turkcell işbirliğinde dikkat çeken bir kampanya geldi. Turkcell Bizce kullanıcılarına, İpragaz’da 12 kg ev tüpünde indirim sunuluyor. İşte detaylar…
Ev ekonomisinde tasarruf dönemi! İpragaz 12 kg ev tüpünde indirim kampanyasını başlattı!

Türkiye ekonomisi son dönemlerde vatandaşı köşeye sıkıştırdı. Birçok dar ve orta gelirli vatandaş, yüksek enflasyon ve zamlar karşısında ihtiyaçlarını en uygun fiyatlara karşılamanın yollarını araştırıyor. Bu kapsamda market alışverişleri gibi ihtiyaç alışverişleri için, işletmelerin sunduğu kampanya ve fırsatlar gündeme gelmeye devam ediyor. Söz konusu kampanyalardan bir tanesi de İpragaz’dan geldi. İpragaz, Turkcell Bizce kullanıcılarına özel indirimler sunuyor.

Evinde tüp gaz kullanan veya tüp ihtiyacı olan vatandaşlar için fırsat kampanyası İpragaz ve Turkcell işbirliğinde geldi. Söz konusu kampanya kapsamında İpragaz, Turkcell Bizce kullanıcıları için yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Turkcell Bizce kullanıcıları 19 Eylül 2023 günü saat 23.59’a kadar 12 kg ev tüplerini özel indirimli fiyatlar üzerinden satın alabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen Turkcell Bizce kullanıcıları, kendilerine en yakın İpragaz bayisine ulaşım sağlayarak kampanyadan yararlanabilir. İşte detaylar…

İPRAGAZ’DA 12 KG EV TÜPÜ İNDİRİMİ

pragaz-12-kg-ev-tupunde-buyuk-indirimde-son-2-gun-kalitim-hakki-dolmadan-hemen-siparis-verin1.webp

İpragaz, 12 kg ev tüplerinde Turkcell işbirliğinde Turkcell Bizce uygulamasını kullanan müşterilerine özel indirimlerini duyurdu. Katılım gerektiren kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların, 19 Eylül 2023 günü saat 23.59’a kadar vakti bulunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Turkcell Bizce uygulaması üzerinden “şifre al” butonu ile katılım sağlaması veya “IPRAGAZ” yazıp 2263’e SMS göndererek katılım sağlaması gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI VE ŞARTLARI

Turkcell Bizce uygulamasından veya SMS yoluyla şifre alan vatandaşlar, aldıklar şifreyi sipariş sırasında hat numarası ile birlikte bayiye söyleyerek 12 kg İpragaz ev tüpünü indirimli fiyat üzerinden 445 TL’ye alabilecek. İşyeri aboneleri kampanyadan yararlanamaz.

İpragaz tarafından sunulan Turkcell Bizce uygulaması kullanıcılarına özel kampanyadan bir hat, 45 gün içerisinde en fazla bir kez yararlanabilir. Söz konusu kampanya, başka kampanyalarla birleştirilemez. Ayrıca kampanyaya aylık 100.000 katılım sınırı bulunuyor.

Turkcell Bizce uygulamasından veya SMS yoluyla şifre alan müşteriler, en yakın İpragaz bayisine giderek hat numarasını ve şifreyi beyan edip İpragaz 12 kg ev tüpünü indirimli olarak 445 TL fiyatla 19 Eylül 23.59’a kadar satın alabilecek.