Ev sahibi ile kavga eden kiracı pompalı tüfekle polisi vurup intihar etti!

Bursa’da ev sahibi ile kiracı kavgası büyük bir şok ile sonuçlandı. Ev sahibi ile kavga eden kiracı önce olaya müdahale etmek isteyen polisi vurdu ardından ise çatıya çıkıp pompalı tüfekle intihar etti.
Ev sahibi ile kavga eden kiracı pompalı tüfekle polisi vurup intihar etti!

Türkiye’de son dönemlerde artan ev sahibi ile kiracı kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Bursa’nın Merkez Gürsu ilçesinde gerçekleşen olay ev sahibi ile kiracının tartışması ile başladı. Anlaşmazlık yaşayan ikilinin tartışması kısa bir süre içerisinde kavgaya dönüştü. Kiracı M.B. isimli şahıs pompalı tüfek ile ev sahibinin üzerine yürümesi ile olayı gören çevredekiler durumu polise ihbar ettiler.

POMPALI TÜFEKLE POLİSİ VURDU

Kısa bir süre içerisinde polis ekipleri olay yerine intikal ettiler. Evin içerisinde gerçekleşen ev sahibi kiracı kavgasına müdahale etmek isteyen polisler evin kapı zilini çaldılar. Kapının açılmasıyla beraber kiracı M.B. bir anda polisleri karşısında gördü. Bu sırada yaşadığı panikle elindeki pompalı tüfekle ateş açan kiracı bir polis memurunu vurdu.

VURULAN POLİSİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Ayağından yaralanan polis memurunun ilk müdahalesi olay yerinde sağlık ekiplerince yapıldı. Ardından hastaneye kaldırılan polis memuru tedavi altına alındı. Ayağından yaralanan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir hayati tehlikesi bulunmadığı açıklandı.

EVİN TERASINA ÇIKIP POMPALI TÜFEKLE İNTİHAR ETTİ

Polis memurunu pompalı tüfekle ayağından yaralayan kiracıya müdahale etmeleri için bölgeye özel harekat polisleri çağırıldı. Kiracı kaçacak yerinin olmadığını anlayınca elindeki pompalı tüfekle evin terasına çıktı. Polislerin müdahale edeceği sırada pompalı tüfeği yeniden ateşleyen kiracı M.B. bu sefer kendisini vurarak intihar etti. Polis ise olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Ev sahipleri ile kiracılar arasında artan anlaşmazlıklar sıklıkla kavgaya dönüşmeye başladı. Genellikle kira zamlarından çıkan kavgalara yüzde 25 zam sınırlaması getirilmesi bile engel olamıyor.