Evinde Kaza Geçiren Ata Demirer Hastanelik Oldu!

Ev kazası geçiren Ata Demirer, bu nedenle hayranlarının büyük bir heyecanla beklemiş olduğu Bursa Bülbülü isimli filminin çekimlerini ertelediklerini duyurdu.
Evinde Kaza Geçiren Ata Demirer Hastanelik Oldu!

Canlandırdığı karakterler kadar sahip olduğu sesi ve şarkı yorumları ile adından söz ettiren Ata Demirer evinde geçirdiği kaza nedeni ile hastanelik oldu. Hastanelik olan ünlü sanatçının ayak bileğinden bir operasyon geçirdiği, bu nedenle Bursa Bülbülü isimli filminin çekimlerinin ertelendiği duyuruldu.

ATA DEMİRER EVİNDE KAZA GEÇİRDİ, AYAK BİLEĞİNDEN OPERASYON GEÇİRDİ!

Ev kazası geçiren ünlüler arasına giren Ata Demirer resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu paylaşımda "Sevgili dostlar , talihsiz bir ev kazası sonucu ayak bileğimden operasyon geçirmek durumunda kaldım . Operasyon başarılı geçti iyiyim.

Maalesef sonbaharda çekmeyi planladığımız “ BURSA BÜLBÜLÜ “ filmimizi ileri bir tarihe erteliyoruz Sağlıklı günlerde kavuşmak üzere" sözleri ile evinde geçirdiği kazayı hayranlarına duyurdu.

Evinde Kaza Geçiren Ata Demirer Hastanelik Oldu!

BURSA BÜLBÜLÜ FİLMİNİN KONUSU NE, NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Ata Demirer, Hülya Koçyiğit tarafından sunulan programa konuk olarak katılmış, yeni filmi hakkında ilk kez açıklamalarda bulunmuştu. 1980'li yıllarda Bursa'da geçen bir hikayeyi filme çekeceğini duyuran Ata Demirer filmini yaz sonuna kadar tamamlamak istediğini söylemişti. Ata Demir'in kendisinin de Bursa'lı olması hikayeyi daha da merak edilir hale getirmişti.

Hayranları hem ünlü sanatçının kaza geçirmesine hem de büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri Bursa Bülbülü isimli filmin ertelenmesine üzüldü. Bursa Bülbülü isimli filmin çekimlerine ne zaman yeniden başlanacağı merak konusu olurken Ata Demirer'in operasyon sonrasında sağlığına kavuşması ile beraber ertelenen film çekimlerine yeniden başlanacağı belirtiliyor.